Huawei Watch GT 4 donosi inovacije za praćenje zdravlja i aktivnosti

Nedavno lansirani Huawei Watch GT 4 kombinuje elegantan dizajn i visoku funkcionalnost, jer donosi inovacije kada je u pitanju praćenje zdravlja i aktivnosti

Huawei Watch GT 4 donosi inovacije za praćenje zdravlja i aktivnosti

Popularnost i prisutnost digitalnih uređaja koji pomažu korisniku da isprati svaki trenutak aktivnosti u danu može se povezati sa povećanjem svesti o zdravim načinima života i željom za unapređenjem blagostanja. Jedan od tih uređaja je i Huawei Watch GT 4.

Kompanija Huawei je vodeća u industriji nosivih gedžeta, sa širokim spektrom pametnih satova dizajniranih da podstaknu ljude da žive aktivnije i zdravije. Podržana globalnom mrežom zdravstvenih laboratorija u njihovom vlasništvu, njihova hardverska i softverska rešenja su optimizovana za isporuku veoma tačnih i personalizovanih informacija, uvida i preporuka, kroz pionirske algoritme. Nedavno je lansiran Huawei Watch GT 4, koji savršeno kombinuje elegantan dizajn i visoku funkcionalnost, a ono što je posebna vest za Evropljane je otvaranje Huawei Health laboratorije u Finskoj krajem oktobra.

TruSport dodaje pametnu sportsku fiziologiju na Huawei Watch GT 4

TruSport™ je kreiran upravo na finskom tlu u Istraživačkom institutu u Helsinkiju. Naučni sistem upravljanja sportom inteligentno dešifruje sedam glavnih pokazatelja sportske fiziologije, kao što su maksimalna apsorpcija kiseonika, kalorije, opterećenje na telo izazvano aerobnim ili anaerobnim treningom, vreme za oporavak, predviđeno i trenutno stanje performansi tokom ljudskih pokreta. Sa ovim statistikama, TruSport™ može da kvantifikuje sposobnost trčanja korisnika, beleži i analizira podatke o treningu, pruža personalizovane sugestije i planove treniranja, a pomaže korisnicima da na adekvatan način pristupe sportskom, zdravom načinu života.

TruSport™ je dodao četiri nova sportska moda pri lansiranju Huawei Watch GT 4: Padel, e-sport, fudbal i košarka. Dodavanjem većeg broja režima sa svakim novim modelom, ova funkcija neprestano obogaćuje sportske navike svojih korisnika.

Detekcija VO2 MAX

Huawei trenutno ima jedan od tri najopsežnija algoritma za praćenje zdravlja i kondicije na svetu, i prvi je u Kini koji je postigao ovakav uspeh. Jedan od njihovih nedavnih proboja je u detekciji VO2 MAX. Koristeći Huawei Watch GT 4 za procenu kardiopulmonalnog kapaciteta čoveka (maksimalna zapremina kiseonika), nosiva tehnologija kompanije Huawei je u mogućnosti da na precizniji način proceni performanse i čak preciznije oceni sportske sposobnosti ljudi kako bi unapredila bezbednost vežbanja.

Huawei Watch GT 4: Unapređenja za sveobuhvatno praćenje fizičke aktivnosti

Stay Fit aplikacija je tu da isprati potrošnju energije na osnovu unosa kalorija, metaboličke potrošnje i potrošnje tokom vežbanja, pružajući najkompletnije i najtačnije rezultate praćenja kalorija u industriji nosive tehnologije. Korisnici mogu postaviti dnevne i nedeljne kvantitativne ciljeve i bolje razumeti statistiku u svakom trenutku, sa svim potrebnim podacima na svom zglobu.

Huawei Watch GT 4 takođe unapređuje svoju funkciju prstena za aktivnost kako bi precizno merio potrošnju kalorija, podižući performanse na sledeći nivo. Utemeljeni na naučnom istraživanju, ovi prstenovi uključuju nove proračune i vizualizacije, pružajući korisnicima sveobuhvatan i tačan uvid u njihove dnevne aktivnosti.

Prvi prsten prati broj kalorija koje se svakodnevno sagorevaju kroz različite aktivnosti kao što su hodanje ili vežbanje. Drugi prsten prati trajanje korisnikovog treninga, dok je treći prsten tu da prikaže vreme koje korisnik provodi aktivan tokom dana, uključujući jednostavne radnje poput ustajanja. Zajedno služe kao vizuelni cilj, omogućavajući korisnicima da razvijaju zdrave navike vežbanja pružajući jasan i motivišući pokazatelj njihovog napretka.

Budući planovi za tehnološki napredak podržan naukom

Uz lansiranje Huawei Watch GT 4 i osnivanje prvog Huawei Health Lab-a u Evropi, ova inicijativa označava kontinuiranu predanost kompanije budućnosti inovacija.

Takođe izražava otvorenost za razvoj tehnologija ruku pod ruku sa ostatkom industrije, gde se partnerstva uspostavljaju ne samo radi unapređenja nosive Huawei tehnologije, već i za opšte dobro donošenjem zdravstvenih i sportskih usluga svakom pojedincu, zajednici i organizaciji

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi