Huawei zakazao globalno predstavljanje novih uređaja za 7. maj

Kineski tehnološki gigant Huawei zakazao je događaj predstavljanja novih uređaja na globalnom nivou za 7. maj, ali trenutno nema pomena o Pura 70 telefonima

Huawei zakazao globalno predstavljanje novih uređaja za 7. maj

Novi Huawei događaj predstavljanja uređaja za međunarodno tržište biće održan u Dubaiju sedmog maja, kada će kompanija lansirati Matebook laptop i Matepad tablet računare van granica Kine. Međutim, za sada i dalje poznato da li će tada ujedno i telefoni nove Pura 70 linije stići na globalni nivo, s obzirom na to da ih kompanija za sada u ovom kontekstu nije pomenula.

No, osim laptop i tablet računara, verovatno je da ćemo tada imati prilike da vidimo i Watch Fit 3 uređaj, što je u stvari hibrid pametne narukvice i sata koji podseća na Apple Watch, uključujući i crveno rotirajuće dugme.

Kada su u pitanu sami računari, analitičari očekuju MateBook X Pro 2024 računar, koji se već prodaje u Kini sa kućištem koje teži 980 grama i ima novi Intel Ultra 9 procesor, navodno do 60 posto brži od Core i7 13. generacije.

Ipak, ljubitelji ovog brenda i posebno telefona ove kompanije za sada će morati još malo da se strpe, jer nije sasvim jasno da li će, ne samo na ovom događaju, već uopšte, kompanija lansirati Huawei 70 Pura telefone i na međunarodno tržište ili oni ostaju ekskluzivni za Kinu, kao i Mate 60 uređaji.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi