Inovacije koje su obeležile proleće – Huawei nova 12 serija i Huawei FreeClip

Huawei nastavlja da predvodi tehnološke inovacije, uz seriju pametnih telefona Nova 12, bežične slušalice FreeClip, kao i nadograđenu AppGallery

Inovacije koje su obeležile proleće – Huawei nova 12 serija i Huawei FreeClip

Kompanija Huawei nastavlja da predvodi tehnološke inovacije, uz seriju pametnih telefona Huawei nova 12, bežične slušalice Huawei FreeClip, kao i nadograđene funkcije prodavnice aplikacija AppGallery. Sve Huawei inovacije prepoznatljive su po vrhunskom korisničkom iskustvu i kompatibilnosti, a uređaji koji spajaju elegantni dizajn, odličnu bateriju i moćne funkcije su ove godine prolećnim danima dodali potpuno novu dimenziju.

Huawei nova 12 – kombinacija stila, funkcionalnosti i odlične baterije

Nova zvezda popularne Huawei Nova konstelacije pametnih telefona, Nova 12, pomera granice kada je reč o spoju tehnologije i mode. Nova 12 serija ističe se vrhunskim sistemom prednjih i zadnjih kamera, pa će svi vaši trenuci za pamćenje biti zabeleženi u vrhunskom kvalitetu. Pored toga, ultraširokougaona prednja kamera pruža potpuno novo iskustvo kreiranja grupnih selfija sa zadivljujućim pozadinama.

Uz vrhunsku kameru, Nova 12 serija donosi i ultra-lagan, minimalistički dizajn koji se ističe upečatljivim bojama i interesantnim detaljima na zadnjem panelu uređaja. Huawei nova 12s dostupna je u plavoj i crnoj varijanti, dok Nova 12 SE i Nova 12i stižu u crnoj i zelenoj nijansi. Takođe, Huawei Nova 12s i Huawei Nova 12i poseduju i prepoznatljivi Star Orbit Ring kao elegantni okvir zadnje kamere. 

Pored odlične kamere i modernog dizajna, Nova 12 serija impresionira i odličnim kapacitetom baterije i opcijama za brzo punjenje, tako da će vas uređaji iz ove serije bez problema ispratiti na svim dnevnim izazovima.

Huawei FreeClip – udobnost i estetika za sve prilike

Huawei FreeClip slušalice povezuju inovativan dizajn, udobnost i vrhunski zvuk, pružajući korisnicima nezaboravno audio iskustvo. Njihov prepoznatljivi C-bridge dizajn garantuje maksimalnu udobnost i prilagodljivost uhu čak i tokom dinamičnih aktivnosti, dok Open-ear koncept slušanja smanjuje rizik od oštećenja sluha ili iritacija. Dizajn FreeClip slušalica ne pruža samo maksimalnu udobnost, već zahvaljujući njemu ove slušalice postaju i upečatljivi aksesoar, a dve varijante boja – crna i boja lavande – sjajno se slažu uz sve kombinacije.

Moćna baterija omogućava do 8 sati reprodukcije zvuka, uz opciju brzog punjenja, dok IP54 sertifikat garantuje otpornost na vodu i prašinu, što će posebno obradovati sportiste i ljubitelje prirode. Kompatibilnost sa svim uređajima, bez obzira na to da li koriste Android, iOS ili Windows platforme, čini FreeClip slušalice neizostavnim saputnikom u svim prilikama, od kancelarije do teretane.

Istražite spektar mogućnosti na AppGallery

Ukoliko želite da maksimalno iskoristite mogućnosti svog uređaja, AppGallery je pravo mesto za sve vodeće aplikacije. Bilo da želite da trenirate, organizujete putovanje, informišete se ili brzo i jednostavno obavite plaćanje, AppGallery donosi brojne kategorije koje podržavaju i svetski popularne i lokalne aplikacije gde ćete pronaći sve što vam je potrebno da biste ostvarili svoje planove.

Uz redovna ažuriranja, bezbedno preuzimanje i instalaciju aplikacija, kao i intuitivni interfejs, AppGallery nastavlja da obezbeđuje kvalitetne i relevantne aplikacije za preko 560 miliona korisnika širom sveta.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. NevisStarShine

    Ozbiljno razmišljam da kupim Nova 12s, ovaj plavi, ionako moram da produžim ugovor sa A1, kao backup makar pa da prosledim 5T dalje. Mada, deluje da je 1/1 kao Nova 11, koji je trenutno prilično povoljan.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi