iPhone 16 Pro Max dobija veliko unapređenje širokougaone kamere

Iznenađenje čeka kupce najskupljeg u liniji predstojećih iPhone 16 Pro Max telefona jer će dobiti više funkcija od ostalih modela.

iPhone 16 Pro Max dobija veliko unapređenje širokougaone kamere

Nagoveštaji da bi sledeća generacija iPhone 16 Pro Max flegšip telefona mogla dobiti značajno unapređene širokougaone kamere, dolazi sa društvene mreže Weibo.  

Prema ovim informacijama, Apple značajnije unaređuje mogućnosti širokougaone zadnje kamere na iPhone 16 Pro Max, prelazeći sa bednih 12 MP na 15 Pro Max modelu na ubedljivo boljih 48 MP. Ovaj potez biće ispraćen ugradnjom novog Sony IMKS903 wide senzora od 48 MP, isključivo  na Pro Max modelu, tako da će i široka i širokougaona kamera, ove godine biti značajno pojačane na predstojećem iPhone flegšip modelu.

Da budemo jasni, čini se da su ove nadogradnje namenjene samo za najjači 16 Pro Max model, ako je verovati konkretnim glasinama sa Weibo-a. Prethodne glasine, prema MacRumors sajtu, sugerisale su da će oba 16 Pro telefona dobiti ultra-široko sočivo od 48 MP, tako da je moguće da i oni koji kupe iPhone 16 Pro neće ostati razočarani. Još jedna nedavna glasina sugeriše da će 16 Pro Max dobiti bolju bateriju koju slabiji 16 Pro neće imati.

Bez obzira na to, širokougaoni snimci na iPhone 16 Pro Max telefonu bi trebalo da izgledaju fantastično, što će svakako obradovati buduće vlasnike najboljeg Apple telefona, prenosi Mashable.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi