Kako da uživo pratite Apple iPhone 15 premijeru

Danas u 19h će kompanija Apple premijerno predstaviti svoju novu generaciju iPhone 15 telefona, a događaj će pratiti strim uživo koji možete da gledate ovde

Kako da uživo pratite Apple iPhone 15 premijeru

Apple će, kao i do sada uživo prenositi svoju konferenciju, a mi smo ubacili YouTube link ka zvaničnom Apple kanalu ispod, tako da možete da pratite premijeru iPhone 15 telefona od 19h direktno odavde.

Na Apple konferenciji očekuju se Apple iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max. Za sve telefone se pominje USB-C kao podrazumevani konektor koji će zameniti Lightning, a najjači model bi trebalo da donese i telefoto kameru periskop tipa sa ozbiljnijim zumom, po prvi put na jedan Apple telefon.

Pored iPhone 15 serije telefona, očekuje se i nova generacija Apple pametnog sata Watch 9 serije, kao i Watch 2 Ultra, koji bi mogao da se razlikuje od prve generacije samo po boljoj bateriji, ali ne i dizajnu i mogućnostima.

Naravno, sve ove informacije prikupljene su iz različitih izvora u poslednjih nekoliko meseci i ništa nije sigurno dok ne počne premijera. Ono što je neizvesno je da li će prodaja iPhone 15 Pro Max modela zaista biti odložena za oktobar zbog kompleksnog sistema kamera, i da li će Apple zaista značajnije podići cene svoje cele serije telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi