Lista Motorola Razr 50 Ultra specifikacija osvanula na internetu

Motorola Razr 50 Ultra uskoro stiže na svetsko tržište telefona, a dok čekamo zvanično lansiranje, njegove specifikacije kruže nezvaničnim kanalima informacija

Lista Motorola Razr 50 Ultra specifikacija osvanula na internetu

Kompanija Motorola uskoro će predstaviti sledeću generaciju svog premijum telefona sa preklopnim ekranom pod nazivom Razr 50 Ultra. Nakon curenja informacija o njegovoj ceni u Evropi prošle nedelje, sada su na površinu od insajdera isplivale i specifikacije koje će Motorola Razr 50 Ultra navodno imati.

Predstojeći telefon imaće unutrašnji preklopni pOLED ekran dužine dijagonale 6,9 inča sa rezolucijom 1080×2640, spoljni ekran dužine dijagonale 3,6 inča, Snapdragon 8s Gen 3 čipset u svojoj unutrašnjosti kao i RAM od 12 GB uz najmanje 256 GB prostora za skladištenje podataka, tvrdi portal SmartPrix.

Osim toga, telefon bi trebalo da ima glavnu kameru sa 50 MP, kao i telefoto kameru sa 2x optičkim zumom i takođe 50 MP, a sistem kamera podrazumevaće i selfi kameru sa 32 MP. Motorola Razr 50 Ultra imaće navodno i IPX8 sertifikat za otpornost na vodu, dok će baterija imati kapacitet 4.000 mAh.

Telefon će, prema ovim informacijama, raditi na Android 14 operativnom sistemu i imaće skener otiska prsta, a biće dostupan u više opcija boja pri čemu su za pojedina tržišta određene plava, zelena i roze, dok su za druga namenjena boja breskve pod nazivom Peach Fuzz koju je odobrio Pantone.

Isti telefon u SAD će se zvati Razr+ 2024 i tamo će biti dostupan po ceni od 999 dolara, dok će na tržištu Evrope Motorola Razr 50 Ultra koštati navodno isto kao i njegov prethodnik Razr 40 Ultra, odnosno 1.200 evra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi