Misteriozni Motorola telefon pojavio se na X mreži

Novi misteriozni Motorola telefon pojavio se u vidu slike na X mreži i ukazuje da će to verovatno biti sledeći pristupačniji model iz Moto E ili G serije

Misteriozni Motorola telefon pojavio se na X mreži

Insajder sa X (Twitter) mreže Evan Blass objavio je sliku na kojoj je novi misteriozni Motorola telefon, a izgleda da bi to trebalo da bude predstojeći uređaj iz Moto E ili G serije. Neimenovani uređaj ima broj modela kao XT-2417, a donosi ekran sa nešto debljim okvirima i izrezom za prednju kameru.

Sa zadnje strane u gornjem levom uglu nalazi se dvostruka kamera, gde na osnovu teksta koji piše kod LED blica, izgleda kao da primarna ima 50 MP.

Materijal od kojeg je napravljena poleđina nije sasvim najjasniji, ali može biti da je u pitanju plastika. Sa desne strane telefona nalazi se dugme za napajnje u kome se verovatno nalazi senzor za otisak prsta, što smo već imali prilike da vidimo na Motorola uređajima.

Specifikacije telefona nisu poznate, ali izgleda kao da će to verovatno biti sledeći priuštiviji telefon iz neke od predstojećih Moto serija telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi