Mobius 120 OC je najnoviji Cooler Master ventilator

Izlazak novog Cooler Master Mobius 120 OC ventilatora je zapravo poziv da se prebacite na ventilatore sa još boljim performansama.

Mobius 120 OC je najnoviji Cooler Master ventilator

Cooler Master je predstavio novu liniju vrhunskih ventilatora za kućišta pod nazivom Mobius 120 OC. Novi model koristi inovativna rešenja koja Mobious 120 OC ne čine samo bešumnim prilikom operacije, već pruža korisniku kompletnu kontrolu nad njegovim radom.

Mobius 120 OC koristi sve dosadašnje dobre karakteristike ove prestižne serije ventilatora, poput: prstenastog okvira oko lopatica kojim se usmerava i stabilizuje strujanje vazduha. Pored toga je postignuto i dodatno ukrućenje čitave konstrukcije ventilatora, a vazduh teče kroz ventilator sa daleko manje otpora.

Mobius 120 OC je rešenje za vrhunske performanse hlađenja

Da bi se dodatno umanjile vibracije, na uglovima ventilatora je primenjeno patentirano Cooler Master rešenje za montiranje koje koristi gumirane površine kontakta u cilju stabilnijeg i tišeg rada, dok postiže maksimalni broj obrtaja u radu od 3200 rpm. Kako bi se produžio njegov radni vek i dodatno učinio tišim u radu, Cooler Master je u ventilator ugradio motor sa dvostrukim kugličnim ležajem. Ovaj potez pokazuje Cooler Master posvećenost i najmanjem detalju kako bi finalni rezultat na kraju bio jedan vrhunski proizvod.

Lista noviteta i funkcija se ovde ne završava. Inženjeri kompanije Cooler Master su ugradili prekidač koji dozvoljava korinsiku da podesi broj obrtaja ventilatora i prilagodi ga različitim uslovima rada i radnog scenarija, bez potrebe dodatnog podešavanja u zasebnom softveru ili BIOS opcijama matične ploče.   

Centralna glavčina motora ventilatora je u potpunosti izrađena od metala čime je poboljšana stabilnost i produžen životni vek ventilatora. Kako bi uverio korisnike u kvalitet Mobius 120 OC ventilatora, Cooler Master daje doživotnu garanciju na ovaj proizvod. To je još jedan dokaz kvaliteta ovog “flegšip” ventilatora za kućište.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Twi$teR
Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi