Motorola Razr 40 Ultra će imati veliki spoljni ekran

Procurele slike prikazuju ogroman ekran, dizajn, boje Motorola Razr 40 Ultra telefona sa preklopim ekranom koji bi trebalo da izađe u junu

Motorola Razr 40 Ultra će imati veliki spoljni ekran

Motorola je potvrdila da će njen predstojeći Razr telefon imati najveći ekran na preklapanje, a jedan od korisnika Twittera je na svom nalogu nezvanično objavio kako bi ovaj Motorola Razr 40 Ultra telefon trebalo da izgleda.

Fotografije pokazuju zaista ogroman displej telefona koji je izgleda najveći na tržištu preklopnih ekrana. Osim toga, fotografije otkrivaju i neke od opcija koje bi Motorola trebalo da uključi u ovaj telefon poput izgleda, vrste i veličine fonta, boje, zvukova, veličine ekrana, oblik ikonice kao i teme i pozadine telefona. 

Osim toga, izgleda kao da će model imati tri različite vrste opcije za boje: plavo-crno-crvenkastu kombinaciju, ljubičasto-zeleno-žućkastu kao i crveno-crno-narandžastu opciju.

Deluje kao da postoje i interaktivne pozadine koje imaju loptu u sebi, pa bi to moglo da znači da ćete moći da navigirate kroz telefon njegovim pomeranjem na jednu ili drugu stranu. Ovo ne bi trebalo da začudi jer Motorola poslednjih godina posvećuje pažnju opciji „Moto Actions“ koja vam u stvari omogućava da specifičnim pokretima telefonom obavite neku akciju na telefonu kao što je uključivanje blica itd. 

A kako je iz Motorole već zvanično najavljeno, unapređenje ovog telefona bi trebalo da se ogleda i u boljem preklopnom mehanizmu. Jedan od čelnika Motorole je krajem aprila objavio video koji samo delimično prikazuje izgled novog telefona, što je najavilo skori izlazak ovog modela.

Ipak, više detalja od ovoga i dalje nema, a ni ovo nisu zvanične informacije, ali prema njima izgleda kao da bi ovo stvarno mogao da bude premium Razr model koji je Motorola najavila. 

Treba naglasiti i da Motorola po prvi put dodaje novi model u svoju liniju telefona sa ekranom na preklapanje što zvuči kao da su u kompaniji postali ambiciozniji s obzirom na to da je prvi model objavljen na leto prošle godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi