Motorola Razr+ podržava aplikacije i tastaturu na spoljnom ekranu

Nove informacije o Motorola Razr+ nam otkrivaju šta sve možemo da očekujemo, uključujući podršku za rad sa aplikacijama i tastaturom na spoljnom ekranu

Motorola Razr+ podržava aplikacije i tastaturu na spoljnom ekranu

Evan Blas, koji je nekoliko puta do sada izbacivao informacije o predstojećem Motorola Razr+ modelu, juče je objavio nove materijale koji nam otkrivaju detalje koje do sada nismo znali. Konkretno o brendiranju u Americi i funkcijama koje će imati spoljni ekran novog preklopnog telefona.

Kada se ranije govorilo o ovim uređajima, očekivalo se da će se u Americi prodavati kao Razr 40 Ultra, međutim sada deluje da će ime ipak biti Motorola Razr+. To implicira da bi jeftiniji model, ukoliko se bude prodavao u SAD-u, jednostavno nosio naziv Razr, prenosi 9to5google.

Motorola Razr+ nudi više od konkurencije

To svakako ima smisla, jer se Motorolino brendiranje “40” odnosi samo na Edge seriju I to na internacionalnom tržištu. U SAD-u, njihov vrhunski model se jednostavno naziva Edge+.

Pored toga, Blas je podelio još nekoliko novih marketinških materijala za Motorola Razr+, uključujući dva videa koja prikazuju spoljni ekran sa aplikacijama i punom tastaturom. To je sjajno videti, jer ne samo da zadržava funkcionalnost koju je Motorola imala sa svojim starijim Razr modelima, već nastavlja da nudi nešto što konkurencija poput Samsunga, Oppo-a, Vivo-a i drugih nemaju.

Svi ti “preklapajući” telefoni podržavaju samo ograničene vidžete na spoljnom ekranu, a u mnogim slučajevima čak ni najjednostavnije funkcije. Novi Motorola Razr – ili kako god da se bude zvao – će biti lansiran 1. juna i koštaće oko 1.000 dolara.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi