Premijera Motorola Razr 40 telefona zakazana za 1. jun

Motorola je u kratkom video tizeru na Twitter mreži objavila da će 1. juna predstaviti jedan ili dva nova Motorola Razr 40 telefona sa savitljivim ekranom

Premijera Motorola Razr 40 telefona zakazana za 1. jun

Motorola je još u martu potvrdila da će Razr dobiti novi model i da ga možemo očekivati uskoro, najavivši unapređeni mehanizam šarke ekrana i veliki spoljni ekran Motorola Razr 40 serije.

Od tada se na internetu pojavilo više informacija koje spekulišu kako bi novi telefon trebalo da izgleda, uz render fotografije njegovog izgleda koje zaista pokazuju ogroman displej i tri potencijalne kombinacije boja u kojima bi ovaj telefon trebalo da izađe. Nezvanične informacije su tada ukazivale su da bi „uskoro“ trebalo da znači da će telefon izaći na leto i nositi ime Motorola Razr 40 Ultra.

Motorola je potvrdila da je zvanični datum izlaska prvi jun. U kratkom video tizeru objavljenom na zvaničnom twitter nalogu kompanije vidi se video animacija prikazujući okvir telefona koji se transformiše u Motorola logo, a izgleda kao da je u pitanju iščekivani savitljivi telefon.

Prema prethodnim, procurelim nezvaničnim informacijama, a i prema dva dela koji sklapaju slovo M u video snimku, mogli bismo da očekujemo čak dva telefona. Predviđa se da bismo mogli da vidimo premijum model Motorola Razr 40 Ultra, i nešto cenovno pristupačniji Razr 40 sa manjim sklopivim ekranom, ali sličnim hardverom.

Sa dva telefona ovog tipa, u različitim cenovnim klasama znači da su u kompaniji Motorola veoma ambiciozni po pitanju savitljih telefona. I dalje ne znamo na kojim će sve tržištima biti dostupna nova generacija Moto savitljivih modela, kao ni raspon cene u kojima će se kretati, te ostaje da sačekamo zvaničnu premijeru prvog juna.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi