Najluksuzniji TV ikada, može biti vaš za samo 233.000 US$

Ukoliko ste dovoljno bogati, možete svoju hacijendu i baštu učiniti zanimljivijim tako što ćete instalirati najluksuzniji TV uređaj ikada

Najluksuzniji TV ikada, može biti vaš za samo 233.000 US$

Proizvođač luksuznih TV aparata koji posluje pod brendom C Seed danas je objavio da možete početi sa procedurom narudžbine njihovog unikatnog modela pod oznakom N1 Outdoor TV. Sve što vam je potrebno da posedujete ovaj najluksuzniji TV do sada je tričavih 233.000 američkih dolara.

U svetu gde se prosečna porodica ne može odreći ni stotog dela navedenog iznosa za nabavku televizora, treba otovreno reći da C Seed N1 je sve samo ne “mejnstrim” TV aparat. Međutim, ukoliko ste srećnik pa ste pronašli zlatnu žilu u svom dvorištu, C Seed vam nudi način kako da zadovoljite svoje najluđe maštarije.

Skoro četvrt miliona dolara za najluksuzniji TV 

Ok. Pod pretpostavkom da smo rešili da olakšamo račun u banci za skoro četvr miliona američkih novčanica, pitanje je zbog čega je N1 Outdoor TV vredan ove cene? Za početak, tu je ogroman ekran dijagonale 137 ili 165 inča. Dijagonala je zaista epskih razmera pa i najveći 65“ modeli pored njega izgledaju kao portabl televizori. Plus, kao što mu naziv govori, predviđen je da radi na otvorenom, recimo pored bazena.

Pa šta da radite sa tolikom grdosijom kada ga ne gledate. Ne brinite, jer N1 Outoddr TV se može fizički sklopiti zahvaljujući svom unikantnom dizajnerskom rešenju i svesti u oblik jedne kutije boje titanijuma ne veće od dimenzija obične baštenske stolice. Ovo je postignuto jedinstvenim rešenjem Porsche dizajnerskog odeljenja i upotrebom modularne MicroLED tehnologije koja je omogućila da se veliki ekran napravi od više manjih MicroLED modula koje je moguće sklopiti ili rasklopiti uz pomoć motorizovanog automatskog sistema.

C Seed je patentirao za potrebe N1 modela, Adaptive Gap Calibration tehnologiju gde senzori visoke rezolucije detektuju pomeranja preklopnih TV delova do u delić milimetra i automatski kalibrišu osvetljenost MicroLED-a kako bi se eliminisala pojava bilo kakvih vidiljivih praznina ili šavova kada se ekran rasklopi u punoj veličini, prenosi Forbes.

Ekran ima maksimalnu osvetljenost od čak 4000 nita što mu pomaže da prikaže jasnu sliku čak i pri jako sunčanom danu. Tu je i 16-bitno procesiranje kolora i podrška za aktivni HDR 10+ prikaz kao i standardni HDR 10. N1 Otudoor TV ima ugrađena dva koaksijalna zvučnika snage 100 W koji emituju zvuk u čitavom dijapazonu frekvencija, a za dodatne efekte tu je i specijalni „subwoofer“ ugrađen u postolje televizora. Plus, tu su i dodatni sateliti ugrađeni u preklapajuće panele televizora.

Pošto je predviđen da radi napolju, N1 Outdoor poseduje IP65 zaštitu i sertifikaciju otpornosti na spoljne uticaje. Zanimljivost je da je ovaj ekskluzivni TV brend, odustao od prvobitno najavljenog modela sa dijagonalom od 103 inča u korist većih modela, a što se pretpostavlja da je učinjeno zbog poteškoća u vezi namere da se 4K MicroLED ekrani svedu na relativno „male“ veličine. Tek činjenica je da ukoliko ste planirali da sa prvobitno predviđenih 190.000 dolara uđete u ovej ekskluzivni klub vlasnika N1 modela, sada ćete morati da potrošite 43.000 dolara više.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (5)
  1. Predobra stvar.
    Imam 1% za učešće 😉

  2. limontus

    Ja ga vec rezervisao🤣

  3. Der Schnitter

    I onda pustiš Žikinu dinastiju. San snova.

  4. limontus

    I onda pustiš Žikinu dinastiju. San snova.

    Ne, vise volim jareta kamiondzije
    i leptira kupusara🤣🤣🤣

  5. hsv.stoned


    View image at the forums

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi