Najpristupačniji Motorola telefoni koje trenutno možete da kupite

Motorola je napravila veliki povratak na tržište premijum telefona zahvaljujući svojoj edge seriji, a ovo su najpristupačniji Motorola telefoni u ponudi

Najpristupačniji Motorola telefoni koje trenutno možete da kupite

Motorola telefoni g i e serije donose veoma privlačan dizajn, odlične specifikacije, zavidne performanse i najvažnije, izuzetnu vrednost za uloženi novac. Zato smo odlučili da izdvojimo nekoliko Motorola modela koji se definitivno izdvajaju iz mase ukoliko želite da kupite kvalitetan, ali i povoljan telefon.

Motorola g72

Prva stvar koja izdvaja ovaj model jeste 108 MP kamera visoke rezolucije, a tu su još i 8 MP ultraširoki objektiv i Macro kamera.

Odlične fotografije prikazuju se na podjednako atraktivnom 6,6-inčnom HDR10+ pOLED displeju koji poseduje 120 Hz osvežavanje ekrana i dva velika Dolby Atmos stereo zvučnika.

Pored kvalitetnog ekrana i displeja, Motorola g72 poseduje i MediaTek Helio G99 procesor koji donosi performanse naredne generacije za glatko korišćenje aplikacija i igranje igara. Sve ovo zaokružuje baterija kapaciteta 5.000 mAh koja pruža ceo dan korišćenja i brzo dopunjavanje zahvaljujući TurboPower 30 W brzom punjenju koje nakon svega nekoliko minuta pruža dovoljno energije za dodatne sate korišćenja telefona.

Preporučena maloprodajna cena: 29.990 rsd (6/128GB)

Motorola g32

Motorola g32 predstavlja idealan izbor za sve koji prvenstveno uživaju u multimediji zahvaljujući fluidnom FHD+ displeju sa osvežavanjem ekrana od 90 Hz i stereo zvučnicima sa Dolby Atmos tehnologijom.

Multimedijalno iskustvo zaokružuju moćan Snapdragon 680 procesor i 50 MP trostruki sistem kamera koji je tu da zabeleži svaki važan trenutak u svim svetlosnim uslovima. Motorola g32 dolazi i sa TurboPower 30 brzim punjenjem kako bi vam telefon nakon samo nekoliko minuta na punjaču pružio sate dodatne energije.

Preporučena maloprodajna cena: 24.999 rsd

Motorola e22

Motorola e22 je telefon koji, uprkos svojoj ceni donosi odličan balans svih specifikacija. Prvo što upada u oči jeste 6,5-inčni HD+ displej sa osvežavanjem ekrana od 90Hz upotpunjen stereo zvučnicima i multidimenzionalnim audio iskustvom koje pruža Dolby Atmos.

Sa zadnje strane telefona smešten je 15 MP AI sistem kamera, dok je na prednjoj strani telefona smeštena selfi kamera rezolucije 5 megapiksela. Sve ovo pokreće Mediatek Helio G37 mobilna platforma sa osam jezgara uparena sa 4 GB radne memorije.

Preporučena maloprodajna cena: 19.999 rsd

Izvor: Motorola PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Jedino sto nije los je ovaj G72, ali opet, "koliko para, toliko i muzike..."

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi