Napravi savršenu fotografiju i osvoji novi Huawei Mate 50 Pro

Huawei organizuje Spread The Love nagradni konkurs koji traje do 15. marta, u kome je glavna nagrada Huawei Mate 50 Pro telefon.

Napravi savršenu fotografiju i osvoji novi Huawei Mate 50 Pro

Moćne karakteristike, dizajn koji osvaja kao i neverovatne funkcije kamere su nešto što svaki ljubitelj gedžeta želi od svog novog telefona. Kompanija Huawei ima odličan predlog za svakog ko je u potrazi za premijum uređajem koji će ispuniti sva očekivanja. U pitanju je Huawei Mate 50 Pro, flegšip telefon koji idealno leži u ruci a sve ono što nudi svojim korisnicima prevazilazi sva očekivanja.

Huawei Mate 50 Pro profesionalni režimi

Kamera je jedan od najimpresivnijih karakteristika ovog uređaja, a Huawei Mate 50 Pro odlično kreira fotografije u različitim scenarijima. Njegova zabavna a pre svega inspirativna karakteristika je promenljivi otvor blende primarne kamere, koja će učiniti da se osetite kao pravi profesionalni fotograf.

Kako kreće lepo vreme, pravi je trenutak da odaberete destinaciju na kojoj ćete provesti vikend, i isprobati fenomenalni režim kamere sa 10 različitih veličina otvora blende koje možete samostalno podešavati. Uz prilagođavanje zamućenja i dubine polja, možete uhvatiti prelepe pejzaže predela koje ste odabrali za vaš idealan vikend beg.

Ono što će vas posebno oduševiti jesu opcije zuma do čak 200 puta, uz koju ćete uspeti da zabeležite delove nekog interesantnog grada koji ste odlučili da istražite. Ako ste ljubitelj šetnji u ranim jutarnjim satima, sigurno će vam pažnju skrenuti priroda sa svojim milimetarskim detaljima poput kapljica rose na listovima. Tu će vam pomoći Huawei Mate 50 Pro sa svojim Super Macro režimom.

On se automatski aktivira čim se kamera usmeri na željeni objekat, i to u rasponu od samo 3 do 5cm. Teksture i detalji nikad nisu bili dostupniji, a na vrlo jednostavan način ćete imati zabeležene najdraže uspomene.

Jasne fotografije u svakoj situaciji

Ono što većina zaljubljenika u fotografiju želi jeste uređaj koji će podržati svaku njegovu zamisao. Tu su fenomenalni režimi na Huawei Mate 50 Pro koji će zabeležiti sve željene situacije, bez obzira na nivo osvetljenja ili okruženje u kome se nalazite. Ovde se posebno ističe Super Night režim, koji odlično funkcioniše čak i u mračnoj sredini.

Kamera Huawei Mate 50 Pro od 50 MP poseduje ultra otvor blende f/1.4, i donosi čak 24% više svetlosti u odnosu na svoje prethodnike. Ono što će vam pomoći da zabeležite večernji izlazak sa prijateljima na pravi način jeste RYYB senzor koji uz KSD Fusion Pro procesor idealno kombinuje osvetljenje i kontraste kako bi fotografija bila što realističnija. Slabo osvetljenje više neće biti prepreka da zauvek upamtite trenutke sa najdražim osobama.

Huawei Mate 50 Pro poseduje i profesionalni portretni režim koji će kreirati fotografije na kojima ćete biti u prvom planu, ako odaberete veći otvor blende. Odabirom manjeg otvora blende dobićete veći fokus, i samim tim moći da napravite idealnu grupnu fotografiju. Uz bokeh efekat i visoku rezoluciju, imaćete uspomene koje oduzimaju dah.

Uslovi i propozicije nagradnog konkursa

Ako želiš da osvojiš ovakav uređaj, fantastičnih karakteristika i magičnog izgleda, pridruži se ,,Spread The Love” aktivnosti koji počinje 22.02.2023. i traje do 15.03.2023.godine. Da bi učestvovali u aktivnosti, učesnici moraju da:

  1. Snime svojim Huawei pametnim telefonom ono što najviše vole i podele pomoću #SpreadTheLoveForMate50Pro.
  2. Podele svoju fotografiju kao javnu objavu na Facebook ili Instagram mreži.
  3. Ili podelite svoju fotografiju na Story i označite @huaweimobilers

Nagradnom konkursu se možete pridružiti bilo kada tokom nagradnih dana. Broj učešća nije ograničen, ali svaki dobitnik nagradu može dobiti samo jednom.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi