Ni Samsung Galaxy S23 FE neće dobiti brzo punjenje

Samsung je dobio 3C sertifikat za Samsung Galaxy S23 FE telefon koji otkriva da ovaj telefon neće imati brzo punjenje, dolazi sa podrškom od samo 25W

Ni Samsung Galaxy S23 FE neće dobiti brzo punjenje

Sertifikacija za Samsung Galaxy S23 FE otkriva da je broj modela ovog telefona SM-S7110, da ima 5G podršku, ali i to da neće imati brzo punjenje već će podržavati samo punjače od 25 W, primetio je MySmartPrice.

Iako je ovogodišnja Samsung Galaxy S23 serija telefona za neke modele sertifikovana sa podrškom za punjenje od 45 W, poslednji model koji će u okviru nje izaći neće podržavati više od 25 W kada su u pitanju punjači, što zapravo i nije brzo punjenje. To Samsung Galaxy S23 FE telefon praktično vraća u prošlogodišnju S22 seriju, koja je takođe podržavala samo 25 W.

Uz to, 3C sertifikat za ovaj telefon čak ukazuje da će se punjač za ovaj telefon prodavati zasebno od uređaja, što je još jedna mana predstojećeg modela, koji bi zvanično trebalo da izađe krajem godine.

Procureli renderi Samsung Galaxy S23 FE otkrili malo drugačiji dizajn

Iako najnoviji model iz poslednje Samsung serije telefona uglavnom prati dizajn ostalih iz njegove serije, on u stvari više podseća na Samsung Galaxy A54 model. Nedavno procureli renderi otkrivaju da će ovaj telefon imati debeli okvir, zakrivljene ivice kao i ekran okvirne veličine 6,4 inča.

Na slikama se vidi i da on nema čitač otiska prsta sa strane, što znači da će verovatno biti u okviru AMOLED ekrana. Deluje i da će telefon biti kompaktan za korišćenje jednom rukom, jer izgleda da su mu dimenzije 158 x 76,3 x 8,2 mm.

Sa zadnje strane imaće tri kamere, ali će njeni senzori viriti sa zadnje površine telefona, kao što je to slučaj sa poslednje dve generacije telefona S serije. Primarna kamera bi trebalo da ima 50 MP, a ultraširoka 12 MP uz naravno i namensku telefoto kameru.

Prethodno procurele informacije otkrivaju i potencijalne specifikacije pa tako neki tvrde da će ga pokretati Snapdragon 8+ Gen 1 čipset, dok sa drugih izvora stiže informacija da će telefon u stvari imati Exynos 2200 procesor.

Dostupne konfiguracije bi trebalo da budu 6/8 GB RAM-a, kao i 128/256 GB memorije za čuvanje podataka. Baterija koja će se očito puniti na 25 W sadržaće 4500 mAh.

Datum zvaničnog lansiranja novog telefona i dalje se ne zna, ali stručnjaci očekuju da će to biti krajem ove godine, a pojavljivanje 3C sertifikata svakako ide u prilog toj informaciji.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi