Nije prošlo ni 7 dana nakon što je Google Pixel 9 startovao, a već uočeni ozbiljni problemi 

Korisnici se žale na neispravan rad bežičnog punjenja i nepravilnosti u radu kamere Google Pixel 9 flegšip telefona i to manje od nedelju dana nakon što je startovao. Da li je to uvod u katastrofu?

Nije prošlo ni 7 dana nakon što je Google Pixel 9 startovao, a već uočeni ozbiljni problemi 

Google Pixel 9 serija telefona, lansirana je 22. avgusta, ali manje od nedelju dana nakon što je puštena u prodaju, već su prijavljeni problemi. Neki korisnici su se žalili na neispravan rad sistema bežičnog punjenja i probleme sa nepravilnim nagibom kamere.

Više stranih medija je izvestilo da su na društvenim platformama kao što su Reddit i Google forumi, neki korisnici prijavili probleme prilikom korišćenja bežičnog punjenja na najnovijoj Pixel 9 seriji, sa posebnim fokusom na Pixel 9 Pro XL.

Abnormalna funkcija bežičnog punjenja 

Prema navodima ovih korisnika Google uređaja, bežično punjenje na Pixel 9 Pro XL traje samo nekoliko minuta i nakon toga ne može da nastavi sa funkcionisanjem. Čak i ako se ukloni zaštitna maska telefona ili koristi druga generacija originalnog Google Pixel Stand bežičnog punjača, funkcija ne radi normalno. Neki korisnici su prijavili i da je punjenje veoma sporo. Važno je napomenuti da korisnici nisu primetili pregrevanje telefona, pa se zaključuje da nije u pitanju hardverski problem, već softverski.

Google se još nije oglasio povodom ovog pitanja, ali jedan korisnik je otkrio da je dobio odgovor od tehničkog osoblja Google-a u kojem se navodi da kompanija istražuje problem.

Kamera je neobično nagnuta 

Pored problema sa bežičnim punjenjem, nekoliko korisnika je takođe ukazalo na problem “nagiba kamere” na Pixel 9 Pro XL uređajima. Na primer, kada se prebacuju sa 2x na 5x zumiranje prilikom fotografisanja, slika na ekranu se pojavljuje neobično nagnuta.

Prema povratnim informacijama korisnika, ovaj problem postoji ne samo kod telefoto sočiva, već i kod ultra širokougaonih sočiva. Po ovom pitanju, Google još nije dao zvaničnu izjavu.

Novinar Free 3C Technology Channel-a je takođe sproveo praktičan test. Bežično punjenje na Pixel 9 Pro XL uređaju u rukama novinara funkcioniše normalno, a nije primećen ni problem sa nagibom kamere prilikom fotografisanja. Stoga je potrebno dodatno objašnjenje i pojašnjenje od strane Google-a kako bi se rešile nedoumice korisnika, prenosi LTN.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. dreamer_bgd

    Од кад знам за Pixel телефоне, знам за проблеме. Прво Тенсор па сензори, стално неки проблеми. Стварно не видим разлог да се купује овај телефон у односу на друге флегшипе (S24 Ultra, и iPhone 16 ускоро).

    Да Pro XL кошта 900 еура још и некако, па да се надаш да ће кроз апдејте да исправе, овако... Тешко да може да се мери с Ultrom и Pro Max-oм.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi