Nova funkcija na Honor Magic V2 vam omogućava da lakše pobeđujete u igrama

Da li ste nekada razmišljali da istu igru igrate na podeljenom ekranu telefona? Nova funkcija Honor Magic V2 telefona vam omogućava da to uradite i lakše pobedite

Nova funkcija na Honor Magic V2 vam omogućava da lakše pobeđujete u igrama

Ostin Evans, jedan od najpoznatijih influensera koji se bavi tehnologijom i igrama, došao je na ideju da iskoristi funkciju koja se zove Parallel Space na novom Honor Magic V2 telefonu. On je igrao Wild Rift, lite verziju League of Legends, prilagođenu za pametne telefone, i zahvaljujući pomenutoj funkciji, uspeo je da kontroliše dva različita igrača u isto vreme i pobedi svoje rivale.

On je pritom dodao da upravo Honor Magic V2 poseduje najbolji hardver koji je video na telefonu ovog tipa. Ako vas zanima kako je Ostin ovo uspeo da uradi, možete pogledati video ispod.

Uz pametnu funkciju Parallel Space, možete istovremeno da koristite 2 različite aplikacije paralelno na jednom ekranu. Kada se ova funkcija uključi, dve aplikacije rade istovremeno, tako da ne utiču jedna na drugu i ne narušavaju bezbednosni prostor koji štiti privatnost.

Da podsetimo, uvodni govor ovogodišnjeg IFA sajma održaće Džordž Žao, generalni direktor kompanije Honor, kada očekujemo globalnu premijeru Honor Magic V2 telefona.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi