Nova informacija o Realme GT5 Pro telefonu otkriva prisustvo tri Sony senzora

Naredni Realme premijum uređaj nosiće naziv Realme GT5 Pro, a nove glasine kažu da dolazi sa Sony senzorima kamera.

Nova informacija o Realme GT5 Pro telefonu otkriva prisustvo tri Sony senzora

Naredni Realme premijum uređaj nosiće naziv Realme GT5 Pro, a glasine od ovog leta sugerisale su OmniVision OV64B senzor za kameru sa 3x optičkim zumom.

Sada je isti izvor revidirao informaciju, sugerišući da ćemo zapravo videti tri Sony senzora. On je takođe naveo i to da će ekran imati 1.5K rezoluciju, što je marketinški termin koji kineska kompanija pogrešno koristi za panele od 1220p, prenosi Android Treasure kineske izvore..

Ako su nove informacije tačne, u Realme GT5 Pro telefonu videćemo Sony IMX966 senzor iza glavne kamere. Navodno je veličine 1/1.4″, ali će raditi na istom nivou kao IMX989 veličine 1″ zahvaljujući svojoj slojevitoj strukturi. Za ultra-široku kameru biće upotrebljen IMX581 od 48 MP, dok će telefoto kamera koristiti senzor IMX890 od 50 MP.

Ovo nije prvi put da čujemo informacije vezane za Sony IMX966 senzor za glavnu kameru i 48 MP za ultra širokougaonu kameru. Očekujemo da će se ova kombinacija takođe pojaviti i na OnePlus 12, za koji je izveštavano ranije da će imati 64 MP OmniVision senzor za periskopsku kameru.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Зна ли неко да ли ће овај телефон уопште доћи код нас, пошто GT3 (GT Neo 5) није дошао, има га на КП за 700е што је искрено претеривање па ме интересује јел ћемо ми моћи да видимо овај телефон :)

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi