Nova Realme GT Neo 6 serija dolazi sa dva telefona i Qualcomm čipovima

Realme GT Neo 6 serija je u pripremama za lansiranje, a glasine sugerišu da će je čini dva modela, oba opremljena Snapdragon čipovima kompanije Qualcomm

Nova Realme GT Neo 6 serija dolazi sa dva telefona i Qualcomm čipovima

Kineski brend pametnih telefona Realme, zvanično je predstvio  Realme GT Neo 5 u februaru prošle godine, dok je GT Neo 5 SE stigao u aprilu. Sada je vreme za osvežavanje asortimana, a deluje da kompanija planira predstavljanje Realme GT Neo 6 serije uskoro.

Prema obično pouzdanim informacijama od poznatog insajdera DigitalChatStation sa društvene mreže Weibo, verovatno je da će u početku biti lansirana dva modela u ovoj seriji. Jedan od telefona koristiće Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 čipset, dok će drugi biti opremljen Snapdragon 8s Gen 3 čipom.

Insajderi dalje očekuju da će ovi uređaji imati posedovati visokokvalitetne ekrane, rezolucije 1,5K, kao i podršku za brzo punjenje od 100 W svoje ultra-velike baterije. Prema nezvaničnim informacijama, ovi telefoni koji su inače poznati po pristupčnim cenama, biće vrlo konkurentni na tržištu uz ponudu visokog kvaliteta.

Početna, očekivana cena Realme GT Neo 6 modela u Kini biće ispod 1.999 juana (oko 277 dolara ili 255 evra po trenutnom kursu). Tu treba dodati da se cene mogu razlikovati kada se dodaju porezi i logističke usluge za međunarodna tržišta, podseća GSMArena.

Iako javnost očekuje da će Qualcomm predstaviti Snapdragon 7+ Gen 3 i Snapdragon 8s Gen 3 čipove tokom marta meseca ove godine, Realme GT Neo 6 serija verovatno će biti predstavljena nakon toga, uz napomenu da neće biti prvi uređaj koji će se pojaviti sa ovim novim čipsetovima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi