Realme GT Neo 5 SE je prvi telefon sa Snapdragon 7+ Gen 2 čipsetom

Samo što je najavljen novi Snapdragon 7+ Gen 2 čipset srednje klase, a već je potvrđeno da će Realme GT Neo 5 SE biti prvi telefon koji će ga koristiti.

Realme GT Neo 5 SE je prvi telefon sa Snapdragon 7+ Gen 2 čipsetom

Kompanija Realme je na svom Weibo nalogu zvanično potvrdila da sprema Realme GT Neo 5 SE telefon, koji će doći sa Snapdragon 7+ Gen 2 čipsetom, novom uzdanicom srednje klase kompanije Qualcomm.

Bez previše raspoloživih informacija o Realme GT Neo 5 SE telefonu, znamo da će novi čipset imati 1+3+4 raspored CPU jezgara i da će najbrže jezgro „kucati“ na visokih 2,91 GHz. Prema informacijama koje su ranije stigle, novi Snapdragon 7+ Gen 2 čipset predstavlja malo sporiju verziju doskoro najjačeg Snapdragon 8+ Gen 1 čipseta.

Što se Realme GT Neo 5 SE tiče, sajt Gadget prenosi da će novi telefon imati OLED ekran sa osvežavanjem od 144 Hz, da će baterija imati ozbiljnih 5.500 mAH, kao i da će dolaziti sa punjačem snage 150 W. Kamere novog modela nisu njegova najsjajnija strana, ali ih ima tri: 64 + 8 + 2 MP. Dobra vest je i to što Realme globalno pominje cenu manju od 350 dolara.

Očekuje se da će novi telefon zvanično biti predstavljen krajem ovog ili početkom narednog meseca. U međuvremenu, kompanija Realme je najavila da će kod nas 22. marta biti predstavljena dva vrlo interesantna modela: Realme C55 i Realme 10.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi