Nove Galaxy S24 procurele slike pokazuju četiri glavne boje vanila modela

U senci modela Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24 vanila nije do sada privukao mnogo pažnje. Sa današnjom objavom novih rendera, to se menja.

Nove Galaxy S24 procurele slike pokazuju četiri glavne boje vanila modela

U senci modela Ultra, Galaxy S24 vanila nije do sada privukao mnogo pažnje. Nedavno procureli podaci o osnovnom modelu Galaxy S24 serije pokazuju minimalne promene u odnosu na prošlogodišnji Galaxy S23 u svoje četiri glavne boje.

Prethodni procureli podaci napominju da Galaxy S24 neće imati telo od titanijuma kao S24 Ultra. Međutim, zadržaće aluminijumski ram u nekoliko boja. Galaxy S24 će biti dostupan u bojama “Onyx Black”, “Marble Grey”, “Cobalt Violet” i “Amber Yellow”.

Kako prenosi Android Headlines, sada su nam dostupni novi, prilično verni renderi za S24 vanila liniju. Renderi prikazuju gore navedene boje, kao i visokokvalitetan prikaz uređaja iz različitih uglova.

Jedna od najvećih razlika između S24 i prošlogodišnjeg Galaxy S23 je debljina i radijus aluminijumskog rama. S23 je imao deblji ram koji je prelazio na zadnje i prednje staklo, takođe je bio blago zaobljen.

Ove godine, metal se malo povlači unazad i daje telefonu izgled metalnog obruča. Svaki Galaxy S24 takođe ima ram u boji, što poboljšava sveukupni dizajn.

Očekivane specifikacije Samsung Galaxy S24 seije

Galaxy S24 zadržava isti dizajn kamere, bez panela oko svakog sočiva. Telefon takođe zadržava isti osnovni i pomalo dosadan izgled, barem sa zadnje strane telefona. Ali mnogi i vole tu jednostavnost.

Više procurelih informacija slaže se u oceni da će S24 imati 8GB RAM-a i minimalno 128GB skladišta, dok bi S24+ mogao imati 12GB RAM-a. Ova dva telefona će imati baterije od 4.000mAh i 4.900mAh, redom.

Galaxy S24+ će imati isti SoC kao S24 Ultra – Snapdragon 8 Gen 3 – dok će osnovni model S24 doći sa Exynos 2400 na nekim evropskim tržištima i Snapdragon 8 Gen 3 u SAD. Ipak, suzdržavamo se oko ovih informacija jer još uvek čekamo zvanične potvrde koje ćemo dobiti kada cela serija bude objavljena. Tačnije 17. januara. Više slika pogledajte na ovom linku.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi