Otkrivene memorijske konfiguracije Samsung Galaxy S24 serije, poznate i sve opcije boja

Dok se veoma iščekivano lansiranje Samsung Galaxy S24 serije približava, stižu nam novi procureli podaci o konfiguracijama memorija i bojama uređaja

Otkrivene memorijske konfiguracije Samsung Galaxy S24 serije, poznate i sve opcije boja

Dok se veoma iščekivano lansiranje Samsung Galaxy S24 serije približava, procureli podaci o dolazećoj seriji premijum pametnih telefona izazivaju novo interesovanje, pružajući zaljubljenicima u ovu liniju uvid u potencijalne boje, kapacitete skladištenja i konfiguracije RAM memorije koje će biti dostupne.

Slike koje je podelio pouzdani izvor Revegnus na X mreži, a prenosi portal T3, deluje kao da prikazuju različite opcije konfiguracija. Iako informacije nisu potvrđene i iz ostalih izvora, procurele fotografije čini se da hvataju detalje sa sistema za inventar prikazane na monitoru računara.

Ako se ove procurele informacije pokažu tačnim, evo šta bi nova serija mogla da ponudi:

Samsung Galaxy S24:

  • RAM: 8GB
  • Opcije Skladištenja: 128GB ili 256GB
  • Boje: Siva, Crna, ljubičasta, Žuta

Samsung Galaxy S24 Plus:

  • RAM: 12GB
  • Opcije Skladištenja: 256GB ili 512GB
  • Boje: Siva, Crna, ljubičasta, Žuta

Samsung Galaxy S24 Ultra:

  • RAM: 12GB
  • Opcije Skladištenja: 256GB, 512GB, 1TB
  • Boje: Siva, Crna, ljubičasta, Žuta

U poređenju sa prethodnom, Galaxy S23 serijom, serija S24 izgleda kao da nudi postepeno unapređenje umesto temeljne revizije.

Vanila verzija S24 zadržava iste opcije RAM-a i skladištenja kao njegov prethodnik, dok Plus verzija dobija povećanje RAM-a sa 8GB na 12GB.

Galaxy S24 Ultra zadržava samo 12GB opciju

Ultra, međutim, zadržava 12GB RAM-a u svim konfiguracijama, za razliku od osnovnih 8GB RAM-a u 256GB varijanti Galaxy S23 Ultra.

Što se tiče izbora boja, procurele informacije ukazuju na promenu u odnosu na seriju S23, koja je imala boje poput krem, fantom crne, zelene i lavande.

Ako su procurele informacije tačne, serija Galaxy S24 će se pojaviti sa osnovnim bojama, što uključuje crnu, ljubičastu, sivu i žutu. Postoji spekulacija da bi Samsung mogao predstaviti i neke ekskluzivne boje putem svoje veb stranice ili nešto kasnije tokom godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi