Otkrivene memorijske konfiguracije Samsung Galaxy S24 serije, poznate i sve opcije boja

Dok se veoma iščekivano lansiranje Samsung Galaxy S24 serije približava, stižu nam novi procureli podaci o konfiguracijama memorija i bojama uređaja

Otkrivene memorijske konfiguracije Samsung Galaxy S24 serije, poznate i sve opcije boja

Dok se veoma iščekivano lansiranje Samsung Galaxy S24 serije približava, procureli podaci o dolazećoj seriji premijum pametnih telefona izazivaju novo interesovanje, pružajući zaljubljenicima u ovu liniju uvid u potencijalne boje, kapacitete skladištenja i konfiguracije RAM memorije koje će biti dostupne.

Slike koje je podelio pouzdani izvor Revegnus na X mreži, a prenosi portal T3, deluje kao da prikazuju različite opcije konfiguracija. Iako informacije nisu potvrđene i iz ostalih izvora, procurele fotografije čini se da hvataju detalje sa sistema za inventar prikazane na monitoru računara.

https://twitter.com/Tech_Reve/status/1736570115892887669

Ako se ove procurele informacije pokažu tačnim, evo šta bi nova serija mogla da ponudi:

Samsung Galaxy S24:

  • RAM: 8GB
  • Opcije Skladištenja: 128GB ili 256GB
  • Boje: Siva, Crna, ljubičasta, Žuta

Samsung Galaxy S24 Plus:

  • RAM: 12GB
  • Opcije Skladištenja: 256GB ili 512GB
  • Boje: Siva, Crna, ljubičasta, Žuta

Samsung Galaxy S24 Ultra:

  • RAM: 12GB
  • Opcije Skladištenja: 256GB, 512GB, 1TB
  • Boje: Siva, Crna, ljubičasta, Žuta

U poređenju sa prethodnom, Galaxy S23 serijom, serija S24 izgleda kao da nudi postepeno unapređenje umesto temeljne revizije.

Vanila verzija S24 zadržava iste opcije RAM-a i skladištenja kao njegov prethodnik, dok Plus verzija dobija povećanje RAM-a sa 8GB na 12GB.

Galaxy S24 Ultra zadržava samo 12GB opciju

Ultra, međutim, zadržava 12GB RAM-a u svim konfiguracijama, za razliku od osnovnih 8GB RAM-a u 256GB varijanti Galaxy S23 Ultra.

Što se tiče izbora boja, procurele informacije ukazuju na promenu u odnosu na seriju S23, koja je imala boje poput krem, fantom crne, zelene i lavande.

Ako su procurele informacije tačne, serija Galaxy S24 će se pojaviti sa osnovnim bojama, što uključuje crnu, ljubičastu, sivu i žutu. Postoji spekulacija da bi Samsung mogao predstaviti i neke ekskluzivne boje putem svoje veb stranice ili nešto kasnije tokom godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi