Novi Galaxy Z Fold 6 renderi prikazuju tri elegantne boje

Po svemu sudeći, na Samsung Galaxy Unpacked događaju zakazanom za 10. jul videćemo novi Galaxy Z Fold 6 u tri boje i blago izmenjeni dizajn kućišta

Novi Galaxy Z Fold 6 renderi prikazuju tri elegantne boje

Kako se približavamo datumu lansiranja, novi renderi Galaxy Z Fold 6 pojavili su se na internetu, nagoveštavajući potencijalne boje. Samsung je zvanično najavio Galaxy Unpacked događaj zakazan za 10. jul, sa mogućnošću rezervacija za predstojeće savitljive telefone i nosive uređaje.

Sveže slike otkrivaju kvadratni dizajn telefona na preklop u stilu knjige, sličan Galaxy S24 Ultra. Uređaj je prikazan u tri različite nijanse, sa trostrukom zadnjom kamerom i unutrašnjim ekranom sa otvorom za kameru. Poznati insajder Passionategeekz podelio je navodne nove rendere Galaxy Z Fold 6, koji veoma podsećaju na prethodno procurele.

Najnovije slike prikazuju telefon u plavoj, roze i titanijumskoj boji, sa oštrim ivicama i kvadratnim izgledom umesto zaobljenih ivica. Ovaj dizajn je verovatno inspirisan Galaxy S24 Ultra.

Uprkos tome, čini se da ima minimalnih promena u dizajnu telefona u poređenju sa Galaxy Z Fold 5. Unutrašnji ekran prikazan je sa otvorom za kameru, dok su tri prstena kamere postavljena na zadnjoj strani.

Samsung je najavio da će se predstojeći Galaxy Unpacked događaj održati 10. jula u Parizu. Događaj će biti prenošen uživo iz Pariza u 15 sati po centralnoevropskom vremenu na YouTube-u i Samsungovim društvenim platformama.

Očekuje se da će u centru pažnje tokom Galaxy Unpacked događaja biti Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6. Pored toga, šuška se da će Samsung predstaviti Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring i Galaxy Buds 3 seriju.

Galaxy Z Fold 6 specifikacije

Prema glasinama, Galaxy Z Fold 6 će imati 7,6-inčni QXGA+ (1,856×2,160 piksela) Dynamic AMOLED 2X unutrašnji ekran i 6,3-inčni Dynamic AMOLED 2X spoljni ekran, piše Mashable. Spekuliše se da će ga pokretati Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy procesor u kombinaciji sa 12GB LPDDR5X RAM-a. Očekuje se da će uređaj biti dostupan u varijantama sa 256GB, 512GB i 1TB memorije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi