Samsung Galaxy Z Fold6 pojavio se u Geekbench listingu

Predstojeći Samsung savitljivi telefon Galaxy Z Fold6 biće zvanično predstavljen 10. jula, a današnji Geekbench 6 listing potvrđuje neke insajderske informacije

Samsung Galaxy Z Fold6 pojavio se u Geekbench listingu

Dok čekamo novi seriju Samsung savitljivih telefona, nezvanične informacije nastavljaju da stižu, a sada su tu i one koje su između zvaničnih i nezvaničnih, odnosno one iz Geekbench listinga. U njoj se našao i Samsung Galaxy Z Fold6 telefon, koji potvrđuje ranije insajderske informacije da će ga pokretati Snapdragon 8 Gen 4 čipset kompanije Qualcomm.

Uređaj je postigao nešto niži rezultat od prosečnog telefona sa Snapdragon 8 Gen 3 čipom, ali to može da bude zbog toga što je u pitanju predprodukcioni uzorak. Pre nego što uređaj bude pušten u prodaju, uvek su mu potrebna dodatna podešavanja, primećuje SamMobile.

Takođe, rezultati testiranja potvrđuju najmanje jednu opciju memorije – testirani model ima 12 GB RAM-a. S obzirom na to da smo skoro dva meseca udaljeni od zvaničnog predstavljanja, u svim dosadašnjim glasinama o ovom telefonu ima prostora za izmene.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi