Novi MasterBox 520 i vertikalni držač grafičke karte V3

Cooler Master je za početak jeseni predstavio novu verziju MasterBox 520 kućišta. U dodatku, tu je i najnovija V3 verzija vertikalnog držača grafičke karte…

Cooler Master je predstavio tri nova proizvoda: MasterBox 520, MasterBox 520 Mesh i vertikalni držač garfičkih karti u V3 verziji. MasterBox 520 i MasterBox 520 Mesh su verzije identičnog kućišta sa razlikom u prednjem panelu. Prvi je napravljen od kaljenog stakla, dok je drugi izveden u verziji od mrežastog tzv. mesh materijala. Oba modela su dostupna u crnoj i beloj kolor varijanti.

Uporedo sa kućištima je predstavljen i vertikalni držač grafičkih karti u vidu V3 kompleta. Ovaj popularni i nadasve korisni proizvod je poboljšan u vidu modularnog dizajna koji ne zahteva upotrebu alata.

Bez obzira da li ste običan gejmer koji voli da se s vremena na vreme pozabavi sastavljanjem računara po principu „uradi sam“ ili ste “hardcore” sklapač konfiguracija koji je odrastao uz razvoj PC industrije, MasterBox 520 i MasterBox 520 Mesh su u mogućnosti da vam pruže kvalitetno rešnje za vaš gejming računar, baš onakvo za kakvim ste tragali svo vreme.

Kućišta se nude u dve opcije boja: stealth crnoj ili netaknuto beloj, tako da korisnici mogu uskladiti boju svog računara sa svojom gejming prostorijom i ostalim detaljima. Varijacije prednjeg panela od kaljenog stakla ili mrežastog materijala nude izbor između vrhunske estetike ili superiornog hlađenja. Svaka šasija je dizajnirana imajući u vidu potrebe razičitih tipova igrača, pokrivajući različite scenarije korišćenja i ličnog ukusa, tako da korisnici mogu da počnu sa planiranjem i sklapanjem svojih konfiguracija, odmah nakon raspakivanja.

Poput svih novijih Cooler Master kućišta, gornji panel je dizajniran tako da se u potpunosti može ukloniti, omogućavajući korisnicima da prevaziđu limite ograničenog prostora i olakšaju jednostavnu ugradnju komponenti za vazdušno i vodeno hlađenje. Tri unapred instalirana CF120 ARGB ventilatora, obezbeđuju snažno, efikasno hlađenje, dok istovremeno vašem sistemu daju atraktivan izgled i podesive svetlosne efekte.

Klasični dizajn MasterBox-a je unapređen prisustvom robusnog nosača filtera za prašinu koji se može skinuti za potrebe čišćenja bez ikakvog napora ili zbog dodatne sigurnost tokom transporta. Bočne stranice od kaljenog stakla prikazuju pun pogled na unutrašnjost, omogućavajući korisnicima da sa ponosom pokažu plodove svog rada.

Vertikalno postavljena grafička karta, onako kako baš volite

Sada kada ste izabrali savršeno kućište za svoju sledeću verziju “borbene gejming mašine”, vreme je da dodate “trešnju na vrh” sa vertikalno instaliranim GPU-om. Cooler Master-ov vertikalni držač grafičke kartice V3, pruža podršku za vertikalnu instalaciju GPU-a u skoro svim ATX i mATX kućištima dostupnim na tržištu. Unapređen novim modularnim dizajnom, podesiv bez alata u četiri pravca, ovaj proizvod je sposoban da prihvati većinu GPU-ova koji su veliki potrošači, kao i da im smislite kreativne pozicije u vašem PC-u.

U kompletu stiže sa vrhunskim PCIe 4.0 kablom za vezu sa matičnom pločom, koji obezbeđuje beskompromisan prenos podataka pri velikim brzinama. Sa povećanjem izdržljivosti konstrukcije od 42%, ovaj unapređeni dizajn eliminiše mogućnost deformacije koji se javlja zbog težine GPU-a, tako da korisnici mogu biti mirni znajući da je njihova voljena komponenta potpuno zaštićena.

MasterBox 520 serija i VGA nosač V3 biće dostupni u prodaji počev od septembra 2022. Godine s apreporučenim cenama od 121€ za MasterBox 520 kućišta i 69.99€ za držač grafičke karte. Cene se mogu odstupati u zavisnosti od tržišta.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi