Novi Samsung uređaji, predstavljeni u Parizu na događaju Galaxy Unpacked, od danas dostupni u prodaji

Novi Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 mobilnih telefoni, Watch Ultra i Watch7 satovi i serija Buds3 slušalica proširuju snagu Galaxy AI

Novi Samsung uređaji, predstavljeni u Parizu na događaju Galaxy Unpacked, od danas dostupni u prodaji

Danas je Samsung Electronics Co., Ltd. najavio globalnu dostupnost Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 mobilnih telefona, Galaxy Watch Ultra i Galaxy Watch7 satova i serije Galaxy Buds3 slušalica.

Videli smo da su korisnici bili oduševljeni nakon predstavljanja naših najnovijih Galaxy uređaja u Parizu početkom meseca“, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor mobilnih uređaja u kompaniji Samsung Electronics. „Integrisanjem snage Galaxy AI u naše raznovrsne sklopive uređaje, kao i njenom primenom duž celog asortimana proizvoda, nastavljamo da ispunjavamo svoju obavezu da potencijal AI stavimo u ruke miliona ljudi širom sveta.“

Samsung Galaxy Z Fold6 i Flip6: nova i raznovrsna AI iskustva

Novi Galaxy Z Fold6 i Flip6 su pomerili granice Galaxy AI primenom njenih jedinstvenih faktora forme koji unapređuju komunikaciju, produktivnost i kreativnost kao nikada pre. Kad je reč o komunikaciji, možete lako da razumete nekoga na drugom jeziku, bilo da slušate ili razgovarate uz pomoć funkcije prevodioca, i tako maksimalno iskoristite formu faktora dvostrukog ekrana. Možete da odgovarate u pokretu uz pomoć funkcije predloženih odgovora, koja nudi gotove odgovore na poruke bez potrebe za otvaranjem uređaja.

Ostanite produktivni uz funkciju sastavljanja teksta, koja generiše mejlove i objave na društvenim mrežama na osnovu samo nekoliko ključnih reči, a tu je i funkcija Note Assist (asistenta za beleške), koja nudi prevod PDF dokumenata, kao i transkripciju audio dokumenata. Kreativnost podstiče funkcija Photo Assist (foto asistenta), koja se sastoji od niza alata za uređivanje na bazi AI za kreiranje sadržaja profesionalnog nivoa bez napora. Pored toga, funkcija fleksibilne kamere, koju sada podržava auto zum automatski podešava pravljenje savršenog selfija bez upotrebe ruku.

Modeli Galaxy Z Fold6 i Flip6 su najtanji i najlakši, kao i najizdržljiviji uređaji Z serije ikada. Ekran je poboljšan zahvaljujući unapređenim slojevima na glavnom ekranu, što ne samo da nudi izdržljivost, već i vidljivo poboljšava liniju preklopa. Model Galaxy Z Fold6 nudi nove dimenzije ekrana poklopca i zato prirodnije leži u ruci, dok Galaxy Z Flip6 pruža vrhunsko iskustvo kamere, duže trajanje baterije i, po prvi put ikada, parnu komoru za maksimalne performanse u pokretu.

Unapređen Galaxy ekosistem na bazi Galaxy AI

Najnoviji članovi linije Galaxy Watch satova su od ključnog značaja za Samsung viziju unapređenja digitalnog zdravlja i svakodnevne dobrobiti putem Galaxy AI. Galaxy Watch Ultra i Galaxy Watch7 satovi omogućavaju poboljšano praćenje lokacije zahvaljujući GPS sistemu sa dvostrukom frekvencijom, koji lokaciju korisnika prati preciznije nego ikada za vežbanje na otvorenom, od punih ulica do prašnjavih staza.

Serija Galaxy Buds3 slušalica nudi elegantan novi izgled za moderan, a praktičan stil, a uz kanalni tip za Galaxy Buds3 Pro i otvoren tip za Buds3, postoji par koji dogovara svakome bez obzira na sklonosti. Zvuk ultravisokog kvaliteta pruža vrhunske zvučne detalje, a uz funkciju superširokopojasnih poziva, zvuk pri telefonskim pozivima je sada savršenog kvaliteta čak i u bučnom okruženju.

Dostupnost

Model Galaxy Z Fold6 je od danas zvanično dostupan kako u svetu tako i u Srbiji u bojama srebrna senka, ružičasta i tamnoplava. Galaxy Z Flip6 takođe nudi boju srebrne senke , žutu, plavu i boju mente.

Galaxy Watch Ultra sat je dostupan u veličini od 47 mm u titanijum sivoj, titanijum beloj i titanijum srebrnoj boji. Galaxy Watch7 sat je dostupan u dve veličine, od 40 mm i 44 mm. Dostupne boje za verziju od 40 mm su zelena i krem, a za onu od 44 mm zelena i srebrna.

Serija Galaxy Buds3 slušalica je dostupna u dve boje, srebrnoj i beloj.

Za više informacija posetite: https://www.samsung.com/rs/news/

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi