Novi SuperPI rekord postignut sa G.Skill memorijom

G.SKILL u saradnji sa ASUS ROG-om i Intelom, slavi postavljanje novog svetskog rekorda u overclockingu SuperPi-32M na neverovatnih 2 minuta 59 sekundi i 919 milisekundi

Novi SuperPI rekord postignut sa G.Skill memorijom

G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., jedna od najpoznatijih marki memorija za Desktop PC visokih performansi, u saradnji sa ASUS ROG i Intelom, slavi postignuće novog svetskog rekorda u overclockingu SuperPi-32M na neverovatnih 2 minuta 59 sekundi i 919 milisekundi, označavajući prvi put da je ova kategorija benchmarka postignuta za manje od 3 minuta.

Ovaj neverovatan svetski rekord postignut je od strane SAFEDISK-a, legendarnog južnokorejskog overclockera, koristeći G.SKILL Trident Z5 RGB DDR5 memoriju, ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore matičnu ploču i Intel Core i9-14900KF desktop procesor pod tečnim azotom u svrhu ekstremnog hlađenja. Na taj način su demonstrirane vrhunske performanse hardvera najnovije generacije PC dekstop komponenti. Za više informacija, posetite stranicu za validaciju na hwbot.org

Overclocking Milestone – SuperPi-32M oboren za 2 minuta 59 sekundi 919 milisekundi

SuperPi-32M je jedan od najpopularnijih benchmark testova za CPU i memoriju, a ovaj ekstremni rezultat postignut ovom prilikom predstavlja svojevrsnu prekretnicu jer je prvi put postignut rezultat ispod 3 minuta.

Koristeći tečni azot za ekstremno hlađenje, SAFEDISK je snizio temperaturu CPU-a na -188°C kako bi dostigao izuzetnih 8449.2MHz i G.SKILL Trident Z5 RGB DDR5 memoriju na -60°C kako bi postigao ekstremnog visoku frekvenciju DDR5-9052 sa tajmingom od 32-48-45-36 na ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore matičnoj ploči.

Trident Z5 RGB DDR5-9052 CL32 2x16GB

Podižući performanse sistema do krajnjih granica, SAFEDISK je uspešno overclockovao 2x16GB kit G.SKILL Trident Z5 RGB memorije na vanserijsku vrednost takta DDR5-9052 uz niske latencije od CL32-48-45-36, demonstrirajući potencijal performansi G.SKILL memorijskih modula i njihovih performansi. Kombinacija visoke radne brzine memorije i niskih tajminga sjajno se uklopila sa žestoko overklokovanom frekvencijom centralnog procesora, čime je otvoren put za postizanje novog SuperPi svetskog rekorda.

Ovaj neverovatan rezultat ne samo što označava novi vrhunac u overclocking performansama, već i kontinuirano postizanje boljih performansi ključnih računarskih komponenti, gde G.SKILL memorija ima posebno mesto i postavlja nove standarde u radu računara ekstremnih performansi.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi