Omiljeni podkasti i izvođači su sada dostupni na vašim Huawei telefonima

Kako su podkasti sve popularniji format, Huawei prodavnica aplikacija - AppGallery sadrži brojne striming platforme preko kojih možete pratiti svoje izvođače

Omiljeni podkasti i izvođači su sada dostupni na vašim Huawei telefonima

Podkasti je format čija je popularnost u konstantnom rastu. Razlog tome su njegova praktičnost i široka dostupnost, ali takođe i raznovrsnost tema, tako da je lako pronaći nešto za svačiji ukus. Uz AppGallery, praktičnu i intuitivnu prodavnicu aplikacija kompanije Huawei, i brojne streaming platforme koje se nalaze u njenoj ponudi, novi zanimljivi sadržaji po vašoj meri nikada nisu bili bliži.

Otkrijte sve prednosti podkasta uz AppGallery

Podkasti su sjajan način za rad na sebi i lično usavršavanje, a zahvaljujući AppGallery i striming platformama koje se nalaze u njenoj ponudi, kao što su Deezer ili Podcast Addict, svi novi zanimljivi i edukativni sadržaji biće vam na dohvat ruke. Bilo da želite da slušate epizode omiljenog podkasta u prevozu, napravite plejlistu za žurku ili se jednostavno zabavite uz zanimljive video snimke, uz AppGallery ćete pronaći baš ono što vam je potrebno. Zahvaljujući redovnim ažuriranjima aplikacija preuzetih sa AppGallery, uvek ćete biti u toku sa svim novim funkcijama na striming platformama, ali ćete takođe i lako ispratiti sve nove sadržaje koji vam mogu biti interesantni.

Pristupačnost, inovativnost i široku ponudu aplikacija kao glavne kvalitete AppGallery nedavno je potvrdila i Mobile Games nagrada za “Najbolju alternativnu prodavnicu aplikacija”. Uz saradnička partnerstva sa programerima širom sveta, nema sumnje da će broj platformi za striming, ali i ostalih popularnih aplikacija u ponudi AppGallery ostati u stalnom usponu.

Upotpunite audio iskustvo uz Huawei FreeBuds 5i slušalice

Kvalitetne slušalice nezaobilazan su deo svakog izvanrednog audio-iskustva, pa će tako Huawei FreeBuds 5i savršeno upotpuniti vaše uživanje u sadržajima iz bogate ponude na AppGallery. Huawei FreeBuds 5i slušalice su izuzetno lagane i otporne na vodu, a pritom mogu da podrže i do 7,5 sati aktivnog korišćenja između dva punjenja, što znači da ćete svoje omiljene plejliste ili epizode novog podkasta moći da preslušavate u toku dugih vožnji, na putovanjima, na planinarenju ili tokom plivanja.

Kako su istraživanja pokazala da je jedna od najvećih koristi slušanja podkasta to što podstiču slušaoce da pažljivo slušaju i budu perceptivniji, slušalice koje obezbeđuju zvuk visokog kvaliteta predstavljaju neizostavnu komponentu vrhunskog iskustva slušanja podkasta.

O kvalitetu Huawei FreeBuds 5i slušalica svedoči i Hi-Res sertifikat za bežičnu audio reprodukciju. Uz zvuk visoke definicije, ali i opciju poništavanja buke i dvostruki prilagodljivi ekvilajzer, jak bas i druge vrhunske karakteristike, Huawei FreeBuds 5i omogućavaju vam intenzivno audio iskustvo po izuzetno pristupačnoj ceni.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi