Ovo je Philips SuperWide, jedan monitor koji će zameniti vaša dva

Moderni radni stolovi često zahtevaju više monitora za udoban rad, a Philips SuperWide monitor ima plan da jednim uređajem zameni gužvu na vašem stolu

Ovo je Philips SuperWide, jedan monitor koji će zameniti vaša dva

KompanijaPhilips Monitors predstavlja novi SuperWide monitor 45B1U6900C koji kombinuje dve radne površine u jednoj. Reč je velikom monitoru sa dijagonalom od impresivnih 44,5 inča (113 cm dijagonale), rezolucije 5120×1440 piksela, te nekolicinom drugih karakteristika dizajniranih da pomognu profesionalcima u istovremenom obavljanju više zadataka, kao što su: USB-C docking sa RJ45 konektorom i 32:9 SuperWide odnos stranica sa zakrivljenošću koja omogućava uglove gledanja od 178/178 stepeni.

Povećanje produktivnosti

Umesto dva odvojena monitora, Philips 45B1U6900C monitor omogućava profesionalcima jednostavno otvaranje više prozora i dodatno široku perspektivu za gledanje video sadržaja. Uz to, zakrivljeni VA panel omogućava široke uglove gledanja od 178/178 stepeni, kao i zakrivljenost od 1500R za oštre slike visokog kontrasta kao i sveukupno impresivno iskustvo.

Dodatna važna karakteristika koju treba imati na umu kako bi vaš radni prostor bio bolji je i USB-C Docking sa RJ45. S ovim docking sistemom, profesionalci se mogu priključiti na mrežu preko klasičnog RJ45 LAN porta i obezbediti napajanje za svoj povezani uređaj, ali i priključiti spoljni uređaj za brzi prenos podataka.

Dodatne karakteristike SuperWide modela

Philips 45B1U6900C ima HDR 400 ekran za VESA sertifikovane i visokokvalitetne boje, ugrađeni stalak za slušalice za jednostavno odlaganje i MultiClient integrisani KVM prekidač za upravljanje sa dva računara na istom monitoru. Takođe, tu je i TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 sertifikat koji svojim stalno prisutnim filterom plavog svetla osigurava zaštitu od naprezanja očiju.

Dostupnost i cena

Za profesionalce kojima je cilj da povećaju produktivnost, Philips 45B1U6900C jednostavno je idealan izbor. Monitor je već dostupan za kupovinu i to po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 127.783 dinara.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi