Procurile reklame za Galaxy Z Flip5: nema samo Razr veliki spoljni ekran

Iako je premijera zakazana za kraj jula, već su se pojavile slike novih Samsung Galaxy Z Flip5 i Fold5 telefona sa velikim spoljnim ekranom i manjim usekom

Procurile reklame za Galaxy Z Flip5: nema samo Razr veliki spoljni ekran

Nedavno predstavljeni Motorola Razr 40 Ultra telefon promenio je percepciju preklopnih telefona, sa velikim spoljnim ekranom, ali se čini da i Samsung sa Galaxy Z Flip5 serijom ima odgovor na konkurenciju.

Do zvanične premijere ima više od mesec dana, a već su se pojavile reklame za oba Samsung savitljiva telefona. Čuveni insajderski portal MySmartPrice objavio je procurile reklame Galaxy Z Flip5 modela.

Na slikama se vidi delimično zatvoreni telefon, sa novim, ozbiljno povećanim spoljnim ekranom, koji ne deluje toliko veliko kao onaj na Motorola Razr 40 Ultra, ali ne zaostaje ozbiljno za njim. Ovo nagoveštava novi trend kompaktnih preklopnih telefona koji dolaze sa velikim spoljnim ekranima.

Još jedna sličnost između novog Flip5 i Razr telefona je sličan sistem sa dve kamere, dok su Power i Volume tasteri na desnoj strani uređaja.

Bez pravog repera, teško je proceniti da li je novi Flip5 bio na dijeti i da li možemo da očekujemo tanji i lakši model od prethodnika, ali je sigurno da je spoljni ekran mnogo upotrebljiviji.

Samsung Galaxy Z Fold5

Na istom sajtu su se pojavile i slike Galaxy Z Fold5 modela, i to sa svetlo-plavim kućištem i opcionom olovkom, što je praksa koju smo videli i na Fold4 generaciji.

Iako se radi o reklami, slike pokazuju da je šarka koja povezuje dve polovine dodatno unapređena, pa je usek na sredini manje vidljiv, i možda ćemo konačno videti mehanizam koji omogućava sklapanje bez razmaka između.

Pored toga, dobili smo i zvanične specifikacije Galaxy Z Fold5 modela:

  • Unutrašnji ekran: 7,6″ savitljivi AMOLED, 120 Hz osvežavanje, QHD+
  • Spoljni ekran: 6,2″ AMOLED, 120 Hz, Full HD+
  • SoC: Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy
  • RAM/ROM: 8 GB/12 GB RAM + 256 GB/512 GB/1 TB
  • Baterija: 4400 mAh
  • Punjenje: 45 W žično, 25 W bežično
  • Zaštita ekrana (i poleđine): Corning Gorilla Glass Victus 2
  • Zadnja kamera: 50 MP glavna, 12 MP širokougaona, 10 MP telefoto
  • Prednja kamera: 12 MP (spoljna i unutrašnja)
  • Softver: One UI 5.1 na Android 13

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi