Prvi pogled na Galaxy S25 Ultra otkriva promene u dizajnu

Prema procurelim slikama, Galaxy S25 Ultra bi mogao uvesti značajne promene u dizajnu, ali i biti tanji od prethodnih Ultra modela

Prvi pogled na Galaxy S25 Ultra otkriva promene u dizajnu

Do sada smo već u nekoliko navrata bili u prilici da vidimo procurele informacije i glasine o Samsung Galaxy S25 seriji, a jedna od najnovijih tvrdnji je da bi Galaxy S25 Ultra mogao doneti zaobljeniji dizajn. Sada nam od dugogodišnji insajder-a stiže i navodni uvid u dizajn telefona.

X korisnik pod pseudonimom Ice Universe je objavio sliku koja prikazuje prednju stranu navodnog Galaxy S25 Ultra, a na kojoj možemo videti telefon sa zaobljenim uglovima. On je takođe objavio sliku koja poredi ovaj navodni S25 Ultra sa Galaxy S24 Ultra, što nam daje bolju ideju o tome kako se novi telefon razlikuje od starijeg modela.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Pretpostavljamo da je ovo takozvani mock-up, odnosno skica, a ne render zasnovan na CAD-u, tako da bi ove slike trebalo uzeti sa rezervom. Verovatno ćemo morati da sačekamo da popularni Steve OnLeaks Hemmerstoffer objavi slike zasnovane na CAD-u.

Ipak, ako se ispostavi kao tačna, ovo bi bila značajna promena dizajna za Samsung, jer njihovi Ultra telefoni imaju dizajn sa oštrim ivicama još od Galaxy S22 Ultra iz 2022. godine. Ovo nije jedina očigledna promena, jer je Ice Universe ranije tvrdio da bi ovo mogao biti najtanji Ultra telefon još od Galaxy Note 20 Ultra.

Inače, spominje da će Galaxy S25 Ultra doneti 50MP 3x zadnju kameru, što bi bio veliki napredak u rezoluciji u odnosu na prethodne Ultra telefone (10MP). Ostatak kamera sistema bi mogao biti isti kao kod S24 Ultra. Takođe se tvrdi da će Samsungov telefon imati istu bateriju od 5.000mAh i brzinu punjenja od 45W kao prethodni uređaji. Dakle, ne bi trebalo očekivati značajna unapređenja u svim aspektima, prenosi Android Authority.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi