Prvi specijalni u pravom smislu te reči - iPhone SE 4, zvuči previše dobro da bi bio istinit

iPhone SE 4 donosi vrhunske funkcije poput 48 MP kamere i A18 procesora, čineći ga izuzetno privlačnom opcijom po najavljenoj ceni od oko 500 dolara

Prvi specijalni u pravom smislu te reči - iPhone SE 4, zvuči previše dobro da bi bio istinit

Apple iPhone SE 4 se oblikuje u telefon koji bi mogao biti prava prekretnicu u smislu načina na koji većina ljudi ne bi očekivala, posebno kada ga uporedite sa znatno skupljim modelima iPhone 16 i iPhone 16 Pro modelima.

Dok Apple flegšip telefoni zauzimaju naslovne strane sa svojim “pro” funkcijama, najnovije informacije sugerišu da bi iPhone SE 4 mogao biti ozbiljniji konkurent nego što se očekivalo. Razlog tome su neka iznenađujuće moćna unapređenja i poboljšanja.

Sa potpuno novim 5G modemom i relativno velikim unapređenjima kamere, zajedno sa A18 procesorom iz iPhone 16, iPhone SE 4 izgleda kao pravi primerak telefona iz “Specijalne Edicije.”

I po očekivanoj ceni, vrednost koju nudi bi mogla biti neprevaziđena – kako među Android, tako i Apple uređajima.

Iznenađenje! Apple-ov prvi 5G modem donosi super moći bateriji i Wi-Fi-u

Ako su najnovije glasine sa 9to5Mac tačne, jedna od najuzbudljivijih stvari kod iPhone SE 4 mogao bi biti najnoviji, sopstveno proizvedeni  Apple 5G modem. Iako ovo možda zvuči kao najdosadnije unapređenje ikad, nosi sa sobom veliki potencijal.

Osim što pomaže Apple-u da uštedi novac, njihov 5G modem bi mogao doneti značajan napredak u performansama i efikasnosti rada baterije.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Prema glasinama, Apple 5G modem mogao bi rezultirati boljom integracijom sa ostatkom hardvera i softvera iPhone SE telefona, što bi moglo poboljšati vek trajanja baterije i stabilnost signala. Ako sve bude išlo po planu, ovo bi moglo pomoći jeftinijem iPhone-u da se istakne u poređenju sa iPhone 16 i 16 Pro modelima, koji i dalje koriste Qualcomm-ove modeme, a koštaju duplo više.

Još veće iznenađenje: iPhone SE 4 će dobiti kameru sa iPhone 15 i 48 MP senzorom

Performanse kamere su ključni faktor za mnoge pri kupovini novog telefona i ovde bi iPhone SE 4 mogao iznenaditi. Glasine kažu da će SE 4 dobiti glavnu kameru od 48 MP, baš kao onu u iPhone 15, pružajući odlične mogućnosti za fotografisanje i snimanje videa.

Najmoćniji telefon srednje klase ikada: A18 čip sa 8 GB RAM-a stavlja iPhone SE 4 u ravan sa iPhone 16 Pro Max

Što se tiče performansi, iPhone SE 4 bi mogao imati A18 čip, isti kao u iPhone 16 Plus, zajedno sa 8 GB RAM-a, čineći ga sposobnim za sve Apple-ove AI funkcije. Ova kombinacija mogla bi omogućiti SE 4 da parira modelima poput iPhone 16 Pro Max po performansama, ali po znatno nižoj ceni.

Apple Intelligence iPhone SE 4 čini još primamljivijim izborom

Jedna od najuzbudljivijih mogućnosti za iPhone SE 4 jeste očekivana integracija Apple Intelligence funkcija. Do momenta kada SE 4 bude lansiran, očekuje se da Apple Intelligence biti u upotrebi u punom kapacitetu, što znači AI funkcije za uređivanje fotografija i pametne poruke.

Sve ove funkcije čine da iPhone SE 4 zvuči predobro da bi bio stvaran – jedina prava nepoznanica je da li će Apple iznenaditi sa višom cenom od očekivanih 500 dolara, piše Phone Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi