Rastavljanje i popravka Galaxy S24 Ultra izgledaju nikad lakši

Novi video rastavljanja Galaxy S24 Ultra daje uređaju gotovo savršen rezultat, što ohrabruje kupce koji su spremni sami da popravljaju svoj uređaj

Rastavljanje i popravka Galaxy S24 Ultra izgledaju nikad lakši

Novi video rastavljanja Galaxy S24 Ultra daje uređaju gotovo savršen rezultat popravke, što ohrabruje kupce koji su spremni sami da popravljaju svoj uređaj kroz program samopopravke.

Samsung Galaxy S24 Ultra dolazi sa nešto većom cenom u odnosu na svog prethodnika, pa je preporučljivo postupati pažljivo s njim. Srećom, kada je reč o popravkama, ovaj fantastični uređaj je prilično lak za rukovanje.

PBKreviews je objavio prvi video rastavljanja Galaxy S24 Ultra telefona na YouTube-u, i kao i njegov prethodnik, postigao je impresivan rezultat popravljivosti od 9/10. Međutim, potrebne su pažljive ruke prilikom skidanja ekrana kako biste izbegli eventualne nezgode. Sam ekran je dobio novo Gorilla Glass zaštitno staklo pod nazivom Armor.

U ovom rastvljanju dobijamo pogled na matičnu ploču i kameru sa 5x periskopskim telefoto senzorom. Ispod fleksibilnog AMOLED panela, sistem hlađenja prikazuje veliku parnu komoru i nekoliko dodatnih grafitnih podloga.

Galaxy S24 Ultra – hlađenje nikad bolje

Parna komora, u svom punom sjaju, gotovo je duplo veća od one koju je imao Galaxy S23 Ultra, kako bi pomogla držanju temperature Snapdragon 8 Gen 3 čipseta pod kontrolom.

Najnoviji flagship čipset kompanije Qualcomm za najnoviju liniju Galaxy flagship telefona možda jeste prava brzinska zver, ali ima tendenciju da se malo jače greje. Zato je veća parna komora presudna, kako bi održavala tu temperaturu na minimumu, tako da kada gurate telefon do krajnjih granica, sistem neće imati problema s tim i daje vam gotovo neograničenu slobodu.

Kao i njegov prethodnik, S24 Ultra nema lepak koji mu drži bateriju; umesto toga, ima lepljivu foliju i traku za povlačenje kako bi se jednostavno uklonila akumulatorska jedinica. Osim toga, unutrašnja postavka olakšava pristup komponentama poput ekrana i priključka za punjenje.

Iako je S24 Ultra postigao gotovo savršen rezultat na skali popravljivosti, to ne čini popravku automatski jeftinijom, ali barem serviseru neće izazvati glavobolju.

Ako ste spremni za izazov “uradi sam”, visok rezultat popravljivosti znači da možete sami obaviti popravku bez previše muke. Inače, uvek možete otići do najbližeg servisa, ako niste vični popravkama.

Nakon što odgledate PBK video iznad, vratite se na naš YouTube kanal i pogledajte unboxing ovog telefona, a za koji dan očekujte i našu punu Galaxy S24 Ultra recenziju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi