Samsung program za samostalnu popravku proširuje se na 50 uređaja među kojima je i kućna zabava

Od sada i kućni uređaji, kao što su televizori, soundbar linije i monitori ulaze u Samsung program za samostalnu popravku uređaja koji tako nastavlja da raste

Samsung program za samostalnu popravku proširuje se na 50 uređaja među kojima je i kućna zabava

U Samsung program za samostalnu popravku sada ulazi 50 različitih modela uređaja kompanije, pri čemu se on tako širi i na one koji spadaju u kućnu zabavu, kao što su soundbar linije, televizori i monitori. Osim toga, vlasnici Samsung Galaxy uređaja dobijaju širi izbor delova za samostalno popravljanje, objavila je kompanija na sajtu.

Ovaj program korisnicima omogućava da sami poprave pojedine uređaje uz originalne delove koje i kompanija inače u njima koristi, a uređaji sada uključuju i savitljive telefone i kućne asortiman, osim konvencionalnih telefona, tableta i računara.

Kompanija je navela da se na listi sada nalazi novih Galaxy proizvoda, a neki od njih su oni iz serija Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9 i Galaxy Book 2. Nova kategorija kućnih uređaja dodaje 20 proizvoda za vizuelni prikaz, kao što je i projektor Freestyle druge generacije.

Dakle, kao i sa drugim kategorijama, nova će vlasnicima podržanih uređaja pružiti pristup delovima, alatima i detaljnim uputstvima za njihovu popravku ili zamenu. Oni će tako moći da „sređuju“ stvari kao što je slika, napajanje, Wi-Fi veta, zvuk kao i daljinski upravljač za televizore, monitore i projektor, dok će vlasnici soundbar linija iz 2023. moći da zamene HDMI, optički kabl i delove koji se odnose na napajanje, zvuk i bežičnu komunikaciju.

Promena koja dolazi sa ovom novinom je i to što je raznovrsnost delova kojima ćete imati pristup sada povećana, za telefone i tablete, sada je moguće samostalno popraviti zvučnike, SIM ležište, bočne tastere i taster za jačinu zvuka, dok Galaxy Book uređaji sada podležu zameni levog i desnog zvučnika i kulera.

Kompanija je nedavno proširila Samsung program za samostalnu popravku ne samo kada su u pitanju novi uređaji već i zemlje u kojima će ovo biti moguće, a u njih spada i Srbija, a vremenom kako uređaji tako i delovi za popravku sve više rastu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi