Sami popravite svoj Samsung uređaj i u Srbiji: program za samostalnu popravku proširuje se na nove zemlje i uređaje

Pošto se program za samostalnu popravku uređaja južnokorejske kompanije širi na nove zemlje, uskoro ćete moći sami da popravite svoj Samsung uređaj i u Srbiji

Sami popravite svoj Samsung uređaj i u Srbiji: program za samostalnu popravku proširuje se na nove zemlje i uređaje

Samsung program za samostalnu popravku uređaja proširuje se i po pitanju uređaja koje na ovaj način možete popraviti, ali i po tome u kojim će sve delovima sveta on biti dostupan. Uz 15 novih uređaja koji su dodati na listu, dodate su i nove zemlje, a to znači da ćete uskoro moći sami da popravite svoj Samsung uređaj i u Srbiji, s obzirom na to da je i naša država na ovoj listi.

U nove uređaje koji ulaze u ovaj program spadaju cela Samsung Galaxy S23 serija, Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 savitljivi telefoni, ali i Galaxy Tab S9 serija tablet uređaja.

Program će biti dostupan i na teritoriji Kosova i Metohije, a osim Srbije, širi se na još država na Balkanskom poluostrvu kao i širom Evrope. U njih spadaju: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Rumunija, Bugarska, Grčka, Hrvatska, Slovačka, Slovenija, Mađarska, Albanija, Andora, Austrija, Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Irska, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Monako, Norveška, Portugal i Švajcarska.

Ovaj Samsung program samostalne popravke uređaja lansiran je prvobitno u SAD tokom 2022, a kasnije je proširen na Južnu Koreju, nekoliko zemalja EU, Brazil i Meksiko. On u stvari omogućava korisnicima Galaxy pametnih telefona i tableta da pristupe originalnim delovima za svoje uređaje, uključujući sklopove ekrana, baterije, zadnje poklopce i portove za punjenje.

Oni koji imaju Galaxy Book laptop računare, dobijaju pristup prednjim i zadnjim kućištima, ekranima, bateriji, tačpedu, dugmetu za napajanje, čitaču otiska prsta, gumiranim nožicama, kulerima i zvučnim komponentama, objavila je kompanija na svom sajtu.

U nastavku pročitajte kompletnu listu uređaja koji su obuhvaćeni ovim programom, te ukoliko imate jedan od njih, u slučaju da nešto želite da popravite, to ćete ubuduće moći i sami da uradite u Srbiji. Naravno, mi se ipak nadamo da neće biti potrebe za bilo kakvim popravkama.

Telefoni:

  • Galaxy S20, S20+, S20 Ultra
  • Galaxy S21, S21+, S21 Ultra
  • Galaxy S22, S22+, S22 Ultra
  • Galaxy S23, S23+, S23 Ultra (novo)
  • Galaxy S23 FE (novo)
  • Galaxy Z Flip5, Z Fold5 (novo)
  • Galaxy A05s (novo)

Tableti

  • Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra (novo)
  • Galaxy Tab S9 FE, S9 FE+ (novo)
  • Galaxy Tab A9, A9+ (novo)

Drugi računari

  • Galaxy Book Pro (15 inča), Pro 360 (15 inča)
  • Galaxy Book2 Pro (15 inča), Pro 360 (15 inča) (novo)

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. lepi kokan

    да, а коме да платимо?

  2. hedgehog

    Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji.
    U prevodu: Delovi koštaju ................ i to prilično.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi