Redmi Turbo 3 detalji: otkriveni datum lansiranja, ključne specifikacije i dizajn

Xiaomi brend Redmi otkriva detalje o svom predstojećem telefonu koji otvara novu liniju uređaja, Redmi Turbo 3, među kojima je i 10. april kao datum lansiranja

Redmi Turbo 3 detalji: otkriveni datum lansiranja, ključne specifikacije i dizajn

Za dva dana, odnosno 10. aprila, upoznajemo se sa novim Xiaomi uređajem – Redmi Turbo 3, koji u stvari otvara sasvim novu liniju Redmi telefona. Uz zvanično podeljeni datum lansiranja, kompanija je otkrila i neke od ključnih specifikacija ovog modela, kao i njegov dizajn.

Ovaj model pokretaće novi Snapdragon 8s Gen 3 čipset, namenjen inače telefonima više srednje klase, koji po specifikacijama može da parira i flegšip modelima. Uz ovaj čip, Redmi Turbo 3 imaće konfiguraciju u kojoj je moguć RAM do 16 GB, a veličina skladišnog prostora do 1 TB, sa opcijom za napredno hlađenje uređaja.

Telefon će biti izuzetno tanak i lagan, sa profilom od osam milimetara i težinom do 179 grama. Displej će imati više od 1080p, tanke okvire i ravne ivice, vidi se na objavljenim promotivnim slikama.

Na poleđini će biti dve kamere sa izbočenim sočivima, dok će se prednja kamera nalaziti unutar izreza na ekranu. Promotivni posteri su osim navedenog, otkrili i da stiže i Redmi Pad tablet sa ekranom dužine dijagonale 12,1 inča, 2.5K rezolucijom, dok će baterija imati kapacitet 10.000 mAh.

Međutim, iako je u pitanju sasvim nova linija telefona, analitičari očekuju da će Redmi Turbo 3 na međunarodnom tržištu biti dostupan pod drugim imenom, odnosno kao Poco F6, ali i dalje nema zvaničnog saopštenja u vezi sa tim.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Ekran od 12.1"? Baterija 10.000mAh?

    To je info za The Redmi Pad Pro, ne za telefon. Ako već prenosite vest, prenesite je u potpunosti ili skratite tekst kako valja.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi