Redmi Turbo je nova Xiaomi serija telefona koja srednju klasu treba da gura napred

Prvi član nove Xiaomi serije telefona biće Redmi Turbo 3, a sama serija fokusiraće se na performanse i nalaziće se između postojećih K i Note linija uređaja

Redmi Turbo je nova Xiaomi serija telefona koja srednju klasu treba da gura napred

Kineska kompanija Xiaomi pokreće novu liniju telefona Redmi Turbo, koja će svoje mesto imati između postojećih K i Note linija, a najviše će se fokusirati na performanse. Prvi član nove Redmi serije biće Redmi Turbo 3 telefon, što bi u suštini moglo da bude samo novo ime za Redmi Note 13 Turbo.

Tomas Vang, predsednik brenda Redmi koji je u vlasništvu kompanije Xiaomi, otkrio je ove novine, a u svojoj objavi na društvenoj mreži Weibo objasnio je ideju koja stoji iza Turbo linije, a to je da onda „treba da preoblikuje tržište srednje klase“.

Dok će Redmi K telefoni ostati vodeći uređaji, Redmi Turbo serija će se pozicionirati ispod njih s akcentom na performanse, dok će Redmi Note balansirati boljim kamerama.

Prvi telefon nosi oznaku „3“, jer je on treći telefon u Redmi portfoliju koji teži da obezbedi sirove performanse po nižoj ceni. Prvi je bio Redmi Note 11T Pro, a zatim Redmi Note 12 Turbo. S tim u skladu, jasno je da nas očito ne čeka Note 13 Turbo.

Nova serija telefona će verovatno učiniti Xiaomi ponudu još više zbunjujućom, ali barem nećemo dobiti još jedan Redmi Note, pri čemu je njegova jedanaesta serija imala čak 18 različitih varijanti telefona, dok je serija 12 bila nešto skromnija sa „samo“ 13 varijanti koje uopšte toliko međusobno različite.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. milospo

    Znači još jedan POCO telefon sa izuzetnim performansama koji neće da se uvozi kod nas. Čujem da će imati SD 8s gen 3 😔

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi