Ridli Skot koristi Samsung Galaxy S23 Ultra

Nove pogodnosti koje donosi Galaxy S23 Ultra motivisale su reditelja Ridlija Skota da snimi kratki film o novoj seriji Samsung telefona pod nazivom „Behold“.

Velika je razlika u gabaritu, ako uporedimo dimenzije telefona i filmske kamere. Reditelj Ridli Skot stekao je svetsku slavu ostvarenjima kao što su: „Osmi putnik“ i „Prometej“, a za ovu priliku govorio je o primeni prestižnog modela nove Samsung Galaxy S23 serije telefona, prilikom snimanja jedne zahtevne scene. Njegov cilj bio je prikazivanje čoveka koji u ruiniranom kvartu pronalazi konja. 

Skot kaže da je korišćenje Galaxy S23 Ultra na snimanju bio zanimljiv izazov, samim tim što je kompaktni uređaj zauzeo mesto filmskim kamerama. Snimatelj Flavio Labiano navodi da je u početku strepeo zbog snimanja telefonom, ali se brzo navikao na podešavanja i bio zadovoljan mogućnostima uređaja.

Nije krio oduševljenje različitim opcijama snimanja koje Samsung Galaxy S23 Ultra pruža i njegovim dinamičkim opsegom.  

Koje su prednosti Galaxy S23 Ultra? 

Skot kaže da je jedan od benefita korišćenja Galaxy S23 Ultra na filmskom setu zapravo snimanje u zatvorenim prostorima bez velikih poteškoća. Prilikom upotrebe velike kamere, trebalo bi voditi računa o kretanju.

To nije slučaj kada je reč o pametnom telefonu. Neophodno je samo montirati uređaj na stabilizator. Različite opcije snimanja koje Samsung S23 Ultra pruža tokom beleženja zahtevnih kadrova, donose iskustvo svojstveno snimanju filmskom kamerom, prenosi wccftech

https://youtube.com/watch?v=E50OC6_V6E0

Film „Behold“ traje nešto manje od četiri minuta. Očekuje se da će telefoni vrhunskog kvaliteta u budućnosti sve više dobijati šansu na filmskim setovima. Velike filmske kamere zadržaće primat u sedmoj umetnosti, ali je uvek zanimljivo testirati sposobnosti telefona u nekim vanrednim okolnostima. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi