Sada kameru Samsung Galaxy telefona možete da kontrolišete preko sata ili slušalica

Uparene sa Samsung Galaxy pametnim telefonom, najnovija ažuriranja za nosive uređaje korisnicima donose nove načine slušanja i gledanja sadržaja

Kompanija Samsung predstavila je nove softverske verzije za Galaxy Buds2 Pro slušalice i Galaxy Watch seriju satova koje unapređuju doživljaj sadržaja za korisnike Galaxy uređaja bilo gde da se nalaze. Samsung Galaxy pametni telefoni već dugo nude najbolje iskustvo fotografija i video materijala i omogućavaju korisnicima da kreiraju, snimaju i dele svoje najlepše trenutke.

Sada, kada je uparena sa najnovijim nosivim uređajima, moćna Galaxy kamera je ojačana jedinstvenom funkcijom 360 audio snimanja koja video sadržaju dodaje imerzivan zvuk, kao i unapređenom kontrolom kamere koji olakšava zumiranje na daljinu. Ova softverska ažuriranja pokazuju posvećenost kompanije pružanju najsavremenijeg doživljaja postojećih uređaja.

360 audio snimanje: Snimajte svet onako kako ga čujete

Nova funkcija 360 audio snimanja omogućava korisnicima da snimaju zvuk video materijala jednako precizno kao što ga čuju. Uparivanjem Galaxy Buds2 Pro slušalica sa Galaxy pametnim telefonom, svako može da snima kao profesionalac i kreira kvalitetan, realističan audio i video sadržaj bez potrebe za masivnom profesionalnom opremom, i to bilo kada i bilo gde.

Ova funkcija registruje zvuk u rasponu od 360 stepeni pomoću mikrofona u svakoj slušalici i tako gledaoce stavlja u centar festivalske gužve ili pored potoka koji žubori usred šume. Korisnici mogu da stave povezane slušalice i gledaju video materijal na svom uređaju ili kanalu društvenih mreža čuju verne i imerzivne zvuke i dožive ih kao da su na licu mesta.

360 audio snimanje je prva funkcija u Galaxy liniji koja koristi LE Audio, napredni novi Bluetooth audio standard. Ova nova tehnologija donosi bolji audio kvalitet i poboljšanu latentnost i trajanje baterije. Pored muzike koja bolje zvuči, LE Audio takođe širi spektar audio doživljaja za uživanje u kompleksnijem i bogatijem zvuku koji može da se deli sa drugima. LE Audio sada donosi snimanje na obe Galaxy Buds2 Pro slušalice – istovremeno koristeći i levi i desni mikrofon.

Uparivanjem Buds2 Pro slušalica sa modelom Galaxy Z Flip4 ili Fold4, korisnicima su na raspolaganju kvalitetan stereo audio, kao i kvalitetan video.

Kontrola kamere: Podesite savršen snimak sa svog ručnog zgloba

Suština pravljenja fotografija i video materijala pomoću Galaxy pametnih telefona je u održavanju kreativne kontrole u svakom trenutku. Jedan od primera je aplikacija Camera Controller za Galaxy Watch sat, koja korisnicima omogućava da kontrolišu kameru na telefonu direktno sa svog ručnog zgloba.

Nova verzija – dostupna uskoro za Galaxy Watch5 i Watch4 seriju – unapređuje mogućnosti zumiranja preko kontrole kamere, što dodatno obogaćuje iskustvo korišćenja Galaxy kamere sa konektivnošću sa Galaxy pametnim telefonom i Galaxy Watch satom.

Korisnici sada mogu daljinski da kontrolišu zumiranje kamere na telefonu jednostavnim pritiskom na lice sata ili okretanjem rotirajućeg okvira sata – što je savršeno za grupne snimke ili pojedinačne selfije sa daljine, bez potrebe da se ide do kamere i nazad da bi se podesila savršena slika.

Dostupnost Samsung Galaxy uređaja

Nova funkcija 360 audio snimanja će od danas biti postepeno uvedena na Galaxy Buds2 Pro slušalicama i modelima Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 putem ažuriranja softvera. Unapređena funkcija kontrole kamere će biti dostupna na Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 i Watch4 Classic satovima od početka februara2.

Očekuje se da ove nove funkcije nosivih uređaja ostvare još snažniju sinergiju sa novim kapacitetima Galaxy kamere i tako ponude novo i do sada neviđeno iskustvo.

Izvor: PR tekst

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi