Samsung Galaxy A24 dodat na listu uređaja koji će četiri godine dobijati ažuriranja

Samsung Galaxy A24, jedan od najjeftinijih modela ove kompanije dodat je na listu uređaja koji će dobijati ažuriranja do Android 17 operativnog sistema

Samsung Galaxy A24 dodat na listu uređaja koji će četiri godine dobijati ažuriranja

Samsung je tiho najavio Galaxy A24, jedan od najjeftinijih uređaja A serije, pre sedam dana. Ovaj uređaj će sada biti još privlačniji kupcima jer ga je ova kompanija dodala na listu uređaja koji će četiri godine imati softversku podršku. Do sada je najjeftiniji model na tom spisku bio Galaxy A33.

Samsung Galaxy A24 dolazi sa One UI 5.1 zasnovanim na Androidu 13, što znači da bi telefon trebalo da bude ažuriran sve do Androida 17. Pored toga, bezbednosna a ažuriranja će na ovaj model dolaziti u narednih pet godina, navodi se na Samsung Vijetnam zvaničnom sajtu.

Što se tiče telefona, za svoju cenu je prilično solidan. Ima 6,5-inčni FHD+ AMOLED ekran sa brzinom osvežavanja od 90Hz, MediaTek Helio G99 čip, 5.000 mAh bateriju sa 25 W brzim punjenjem, 6/8 GB RAM-a, 128 GB skladišnog prostora, koji bi kod nas trebao da košta ispod 35.000 dinara.

Koliko god da su ažuriranja softvera na vašem telefonu dosadna, neophodna su da bi vas zaštitila. Sa svakim ažuriranjem koje dobijete, performanse vašeg telefona mogu da se poboljšaju, a oni koji prestanu da dobijaju ažuriranja često postanu i nekompatibilni sa različitim aplikacijama i softverom.

Međutim, najvažniji razlog zašto je softverska podrška važna je taj što konstantno poboljšava bezbednosne funkcije vašeg telefona i pomaže da se vaši podaci zaštite od sajber kriminalaca i malicioznog softvera.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi