Samsung Galaxy Buds 3 Pro donose novi dizajn i AI funkcije

Predstojeće Galaxy Buds 3 Pro bežične slušalice od Samsunga donose veliki redizajn sa oblikom sličnom AirPods-ima. Očekuju se jasniji kvalitet poziva, poboljšano aktivno poništavanje buke, veća baterija i integracija AI funkcija

Samsung Galaxy Buds 3 Pro donose novi dizajn i AI funkcije

Najnovije objavljene informacije o Galaxy Buds 3 Pro od Evana Blassa (@evleaks) ukazuje na to da će Samsung napustiti dizajn u obliku zrna pasulja koji je prisutan već nekoliko godina i da bi ove bežične slušalice mogle usvojiti dizajn poput AirPods-a, sa produženim “stablom” na kome se nalaze i površine osetljive na dodir.

Jedna od glavnih prednosti ovog dizajna je jasniji kvalitet poziva. Mikrofon na uređaju može biti bliže vašim ustima, čineći pozive jasnijim i razgovetnijim. Ovo će biti prilična promena u odnosu na dizajn prethodne generacije koji se koristi još od 2020. godine.

Jako zamagljena slika koja se pojavila se slaže sa prethodnim izveštajem da Samsung prelazi na novi dizajn i da će novi model doneti mnogo novih funkcija koje pokreće AI. Prema ovom prethodnom izveštaju, Galaxy AI paket će biti snažno integrisan u Buds 3 Pro sa prevođenjem kao jednom od mogućnosti. Očekuje se i poboljšanje aktivnog poništavanja buke.

Ostale značajne karakteristike uključuju veću unutrašnju bateriju, ali procurela slika iznad sugeriše da će i za audio komponente Galaxy Buds 3 Pro imati više prostora, pa ćemo možda videti i neka audio poboljšanja kada konačno stignu.

Galaxy Buds 3 Pro će biti praćen modelom bez oznake Pro, a lansiranje je najavljeno za 10. jul. Očekujemo da ćemo videti sledeću generaciju Galaxy Fold i Flip serije zajedno sa novim nosivim uređajima Galaxy Watch 7 koji rade na Wear OS-u i potencijalno novi laptop pokretan Snapdragon procesorom, piše 9to5Google.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Stefan1995

    Napokon izgled kakav treba da bude. 👏

  2. arcibalde

    Napokon AI funkcije.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi