Samsung Galaxy Ring će imati veću bateriju za ljude sa većim šakama

Veličina je bitna, bar kada su u pitanju fitnes dodaci poput predstojećeg Galaxy Ring pametnog prstena. Što veću šaku i prste imate, utoliko nude veći kapacitet baterije za duže trajanje tokom rada

Samsung Galaxy Ring će imati veću bateriju za ljude sa većim šakama

Kada je reč o uređajima za praćenje fitnes aktivnosti, veličina je ključna za motivaciju vlasnika da nastavi  sa nošenjem jednog takvog uređaja. Ako je vaš „treker“ previše labav, možda ćete biti više svesni njegove prisutnosti na telu, tokom dana. Čak i najmanja smetnja ili nelagodnost može vas navesti da prestanete sa nošenjem takvog proizvoda, ali šta ako njegova veličina znači bolje karakteristike? U slučaju predstojećeg Galaxy Ring pametnog prstena, možete dobiti veću bateriju ako se odlučite za veću veličinu – udobno i prilagođeno, kako je i prvobitno zamišljeno.

Prema navodima sajta Android Authority, Samsungova sertifikacija kod Federalne komisije za komunikacije (FCC) ukazuje da će kapacitet baterije Galaxy Ring uređaja zavisiti od veličine prstena.

Oni koji naruče Samsung proizvod u veličinama 5, 6 ili 7 dobiće ga sa baterijom od 17 mAh, dok će kupci koji kupe prsten veličine 8, 9, 10 ili 11 dobiti bateriju od 18,5 mAh. Galaxy Ring će imati bateriju od 22,5 mAh u veličini 12, a iako ova prijava ne navodi specifikacije za veličinu 13, verovatno će baterija biti ista.

Šta još znamo o Galaxy Ring-u?

Za sada se očekuje da će hardver u svim veličinama Galaxy Ring-a biti standardan, osim ovih razlika u kapacitetu baterije. Uprkos razlici u veličini baterije, očekuje se da će nosivi uređaj i dalje obezbediti nekoliko dana trajanja baterije sa jednim punjenjem.

Znači da, iako veća baterija verovatno znači duži vek trajanja, ne treba da se brinete ako imate tanke prste i malu šaku. FCC prijava takođe otkriva da će se Galaxy Ring povezivati sa telefonom preko Bluetooth 5.4 i LE bežične veze.

Ako pokušavate da procenite u koji tip Galaxy nosivog uređaja da investirate sledeći put, cena prstena može biti nešto vredno razmatranja – glasine već sugerišu da bi mogao koštati koliko i Galaxy Watch kada bude predstavljen.

To bi ga stavilo u cenovni rang od oko 300 dolara u SAD, što znači da će, vaša odluka i trenutna potreba biti ključni faktor u izboru prstena ili ručnog sata, prenosi Android Police.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi