FCC baza otkriva detalje o Samsung Galaxy Ring

Samsung Galaxy Ring bi mogao imati veću cenu od očekivane i dolaziti sa mesečnom pretplatom. Pročitajte više o novim detaljima i modelima otkrivenim kroz FCC dokumentaciju

FCC baza otkriva detalje o Samsung Galaxy Ring

Samsung Galaxy Ring bi mogao biti skuplji nego što su neki očekivali i mogao bi dolaziti sa mesečnom pretplatom, ali i dalje iščekujemo njegov izlazak. Pametni prsten je lakši za nošenje u poređenju sa pametnim satovima, koji su često glomazni. Zahvaljujući dokumentaciji koja je podneta američkom FCC-u, danas smo saznali više detalja o Galaxy Ringu.

FCC dokumentacija otkriva 9 različitih Galaxy Ring modela, slike svakog od njih, kapacitete baterija po veličini, kao i postolje za punjenje. FCC je Galaxy Ring zaveo pod oznakom A3LSMQ503, što nam daje broj modela SM-Q503, koji se naziva “osnovnim modelom” i najmanje je veličine. Ovaj model uključuje i ostale veličine.

Pored njega, u FCC dokumentu se pominju i SM-Q500, SM-Q501, SM-Q502, SM-Q503, SM-Q505, SM-Q506, SM-Q507, SM-Q508 i SM-Q509. Dokument prikazuje i sve veličine 9 različitih verzija Galaxy Ringa pored broja modela. Samsung je već potvrdio da će biti dostupno 9 veličina. Obično bi ove slike bile skrivene sve dok uređaj ne postane zvaničan, ali Samsung je već prikazao Ring, prenosi notebookcheck.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Osim slika svakog Galaxy Ringa, FCC dokumentacija prikazuje veličinu koja odgovara svakom modelu i njihove kapacitete baterija. Najmanja baterija ima 17mAh, srednja baterija ima 18.5mAh, a najveći prsten će imati bateriju od 22.5mAh. Dokumenti takođe potvrđuju da se povezivanje vrši samo preko Bluetooth LE, što je očekivano.

Još uvek istražujemo više informacija, ali dokumentacija takođe otkriva postolje za punjenje Galaxy Ringa. Na dnu ovog postolja će biti FCC oznaka, kao i u korisničkom priručniku. Čini se da će Samsung imati zasebne brojeve modela za svako postolje za punjenje prstena, iako nije jasno da li će veličine postolja varirati.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi