Novi Samsung Galaxy uređaji dolaze i sa velikim softverskim ažuriranjem

Samsung će predstaviti Galaxy Z Flip6 i Z Fold6 u julu sa One UI 6.1.1. Ažuriranje donosi mnoge novosti za kamere, uključujući poboljšanja za S24 Ultra

Novi Samsung Galaxy uređaji dolaze i sa velikim softverskim ažuriranjem

Očekuje se da će kompanija Samsung u julu na događaju u Parizu lansirati nove modele Galaxy Z Flip6 i Galaxy Z Fold6. Ovi uređaji će imati One UI 6.1.1, koji će biti dostupan i za druge vodeće modele, uključujući Galaxy S24 seriju i S24 Ultra.

Prema izveštaju insajdera pod pseudonimom Ice Universe, ovo će biti najveće ažuriranje za S24 Ultra od njegovog izlaska. One UI 6.1.1 će uključivati mnoge novitete za kamere, što je odlična vest za korisnike nezadovoljne performansama kamere. Iako ažuriranja ne mogu promeniti hardver, mogu rešiti neke probleme.

Samsung lansira Galaxy Z Flip6 i Galaxy Z Fold6 u julu sa velikim ažuriranjem za kamere

Ice Universe je takođe naveo da Samsung trenutno testira ovo ažuriranje i da će ga testirati dugo pre nego što bude pušteno, kako bi se osiguralo glatko i bez grešaka iskustvo za korisnike.

Prema ranijem postu Ice Universe-a, Samsung bi mogao preći na sistem sa tri kamere za Galaxy S25 Ultra. Međutim, S25 Ultra će zadržati postavku sa četiri kamere sa 200MP glavnom kamerom, 50MP 5x kamerom, 50MP ultraširokom kamerom i 50MP 3x kamerom.

Očekuju se unapređenja ultraširoke i 3x kamere, što bi moglo poboljšati fotografije pri slabom osvetljenju, kvalitet slike na različitim nivoima zuma i omogućiti 8K ultraširoko video snimanje, prenosi Mashable.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi