Samsung Galaxy Ring u planu za 2024. godinu

Navodno ozbiljniji Samsung planovi za pametni prsten Galaxy Ring koji će biti orijentisan na zdravlje smeštaju ga u vremenski okvir za lansiranje tokom 2024.

Samsung Galaxy Ring u planu za 2024. godinu

Iako su insajderi očekivali da će pametni prsten Galaxy Ring biti objavljen do kraja ove godine, Samsung planovi za ovaj pametni uređaj koji se može nositi kao nakit su izgleda nešto veći. Tako ga oni smeštaju u vremenski okvir za lansiranje tokom sledeće godine, piše PhoneArena.

Ono što je sigurno je da će ovaj novi pametni uređaj biti orijentisan na zdravlje, slično kao što to rade pametni satovi i narukvice. Razlika bi bila u tome što bi ovaj prsten zdravstvene podatke koje prikupi prikazivao verovatno na ekranima njihovih telefona ili satova. On bi ujedno trebalo da obezbedi preciznija merenja, s obzirom na to da je čvršće vezan za telo korisnika.

Da će nositi ime Galaxy Ring vidi se i u aplikaciji Galaxy Wearable, a ranije je ovaj naziv i sama Samsung kompanija pomenula u aplikaciji Samsung Health.

Kroz Galaxy Wearable takođe se vidi i da bi pametni prsten trebalo da izađe tokom 2024, a insajder Ice Universe tvrdi da će ovaj uređaj biti zvezda sledećeg Samsung Unpacked događaja. To takođe implicira da kompanija očigledno ulaže veliki trud i nade u ovaj specifični proizvod.

Prve važnije informacije o novom pametnom uređaju datiraju iz jula ove godine kada je TheElec izvestio da će ovaj uređaj imati štampane ploče koje proizvodi japanski Meiko. Kada su u pitanju tehničke specifikacije, nije poznato ništa osim toga da će štampana kola biti prva koja idu u narudžbinu za ovaj proizvod, a tek onda komponente koje se vezuju za njih.

Ovaj prsten mogao bi da dopuni pametne satove, koji praktično radi istu stvar, ali bi na ovaj način korisnici trebalo da dobijaju mnogo preciznije informacije o zdravstvenim podacima koje ovi uređaji beleže.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Labello

    Umesto burma, kum donosi Galaxy Ring za njega i nju. :ROFLMAO:

  2. nidzakv

    Galaxy prstenac.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi