Samsung Galaxy Z Flip6 savitljivi telefon biće dostupan u sedam boja

Boja u kojima treba da bude lansiran predstojeći Samsung Galaxy Z Flip6 savitlljivi telefon će navodno biti sedam, od kojih će neke biti „manje popularne“

Samsung Galaxy Z Flip6 savitljivi telefon biće dostupan u sedam boja

Dok očekujemo da će Samsung Galaxy Z Flip6 savitljivi telefon biti lansiran u julu na novom Unpacked događaju, insajderi otkrivaju informacije o ovom modelu, a jedna od najnovijih su boje. Ovaj telefon će tako navodno stići na trište u sedam boja u koje spadaju: svetlo plava, menta, srebrna, žuta, crna, boja breskve i bela.

Ovo tvrdi Ros Jang iz firme Display Supply Chain Consultants koji ujedno tvrdi da će prve četiri boje biti popularne, dok će poslednje tri biti „manje popularne“. Ova tvrdnja deluje prilično čudno, posebno zato što su bela i crna uglavnom veoma popularne boje među korisnicima, pa nije baš lako zamisliti da ih žuta tek tako nadmaši.

U svakom slučaju, bez obzira na to, Flip6 telefon će očigledno imati izuzetno šarenu ponudu, čime bi potencijalno mogao da privuče još ljudi. Glasine ukazuju da će ga pokretati Snapdragon 8 Gen 3 čipset, aktuelni flegšip kompanije Qualcomm, a ranije smo čuli da će telefon navodno imati veći spoljni ekran u odnosu na svog prethodnika dužine dijagonale od 3,9 inča.

Osim toga, telefon će navodno imati RAM od 12 GB, dok će unutrašnji ekran navodno imati dijagonalu od 6,7 inča. Glavna kamera navodno dobija 50 MP, dok će ultraširoka pored nje imati 12 MP. Baterija navodno raste u pogledu kapaciteta na 4.000 mAh, što i dalje nije mnogo, ali je više od Flip5 modela koji ima 3.700 mAh.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi