Došao red i na prve Samsung Galaxy Z Flip6 rendere, lansiranje telefona se bliži

Samo što smo videli kako bi trebalo da izgleda Samsung Galaxy Z Fol6, odmah za njim stižu i nezvanični Galaxy Z Flip6 renderi koji najavljuju skoro lansiranje

Došao red i na prve Samsung Galaxy Z Flip6 rendere, lansiranje telefona se bliži

Posle serije slika koji nam otkrivaju više o tome kako bi trebalo da izgleda predstojeći Samsung savitljivi telefon Fold tipa, stižu nam i nezvanični renderi Samsung Galaxy Z Flip6 telefona. Predstojeći savitljivi telefon koji se skalpa po horizontali sličan je prošlogodišnjem Galaxy Z Flip5 modelu, ali izgleda kao da će novi imati deblje kućište.

To otvara pitanje noviteta: čemu je Samsung posvetio dodatni prostor u predstojećem telefonu?  Vodeća teorija potiče iz prošlogodišnjeg GalaxyClub izveštaja koji je tvrdio da bi kapacitet baterije ovog telefona mogao da poraste sa 3.700 na 4.000 mAh. To bi ujedno bio potez kojim bi Samsung mogao da reši prosečan vek baterije na Samsung Galaxy Z Flip5 modelu.

Oblik uređaja osim toga, generalno sličan prošlogodišnjem modelu, uključujući unutrašnji sklopivi ekran dužine 6,7 inča i poklopac ekrana od 3,4 inča. Portal SmartPrix koji je zajedno sa @OnLeaks Twitter (X) profilom i podelio rendere, tvrdi da bi debljina Samsung Galaxy Flip6 telefona mogla da poraste sa 6,9 mm na 7,4 mm, što takođe dovodi do zaključaka o jačoj bateriji.

Druge specifikacije trebalo bi da uključuju Snapdragon 8 Gen 3 procesor i vraćanje dualne kamere iz prošle godine. Insajderi su mišlenja da će i dalje obe imati rezoluciju od 12 MP, dok drugi tvrde da Samsung testira uključivanje glavne kamere od 50 megapiksela u Z Flip6, ali nije jasno da li će se to i konačno naći na predstojećem Flip savitljivom telefonu.

Prema renderima,  dostupne boje uključuju svetlo ljubičastu i mint zelenu. Iako je nemoguće reći iz procurilih slika uređaja, skoro sigurno je da će niz Galaxy AI funkcija biti prisutan i na predstojećim preklopnim, odnosno savitljivim telefonima. Manje je poznato da li će biti bilo kakvih novih AI alata, ili da li će funkcije biti slične onima koje smo videli na Galaxy S24 seriji telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi