Galaxy Z Fold6 renderi otkrivaju izgled dva spojena S24 Ultra modela

Prvi renderi za predstojeći Samsung Galaxy Z Fold6 konačno su izašli, pružajući uvid u dizajn koji jako podseća na premijum Galaxy S Ultra modele telefona

Galaxy Z Fold6 renderi otkrivaju izgled dva spojena S24 Ultra modela

Nakon brojnih curenja informacija, visoko-kvalitetne Samsung Galaxy Z Fold6 slike donose odgovore na pitanja koja interesuju ljubitelje tehnologije i savitljivih telefona. Samsung je očigledno posvetio pažnju poboljšanju ergonomskog dizajna, slušajući zahteve korisnika. Ono što ne može da ne upadne u oči je i to da predstojeći savitljivi telefon veoma liči na Samsung Galaxy S24 Ultra model, tačnije kao ova dva spojena telefona.

Iako zasnovani na CAD softveru, procurili renderi preko portala SmartPrix uspeli su da dočaraju očekivanja i prikažu Galaxy Z Fold6 kako odražava estetiku „sklopivog” Galaxy S24 Ultra modela. Može da se primeti potpuno ravan ekran sa svih strana i trostruka kamera sa blicem, diskretno smeštena u zadnji panel sa mat završnom obradom, koji je posebno primetan u crnoj varijanti. 

Dimenzije telefona su, barem prema slikama, neznatno redukovane čime je postignut skladniji izgled. Za Galaxy Z Fold6 šuška se da je 1,4 milimetra kraći i 2,6 milimetara širi od svog prethodnika. Uglavnom, uređaj održava dizajnersku maštovitost koja je započela sa Galaxy S22 Ultra i Galaxy Note serijom, što će ga činiti verovatno skupljim od ranijih modela. Jedno od ključnih poboljšanja takođe bi trebalo da bude usmereno  na UTG (ultra tanko staklo), o čemu smo već pisali ranije.

Renderi dalje otkrivaju da je debljina otvorenog telefona ostala ista kao i kod prethodne generacije,  6,1 milimetar. To upućuje na činjenicu da su šarke ostale istog stila, što ne treba da se doživljava kao lož potez. Na žalost, na slikama ne vidi se slot za S Pen, ali insajderi očekuju da će Samsung rešiti kućišta za ovu funkciju.

Ekran poklopca je širi, a pretpostavka je da će on biti skoro jednako širok panelu koji je na Galaxy S24 Ultra. Insajderi tvrde i da će telefon imati veću osvetljenost ekrana, a Gorilla Glass Armour trebalo bi da obezbeđuje izdržljivost poklopca. Uz to, prethodne glasine sugerišu da će Galaxy Z Fold6 imati titanijumsku konstrukciju pružajući mu dodatnu čvrstinu.

A Samsung Galaxy Z Fold6 trebalo bi da se pojavi na tržištu u julu mesecu ove godine, obećavajući impresivnu konfiguraciju kamera sa 50+12+10 megapiksela na zadnjoj strani, selfi kamerom od 10 megapiksela i kamerom ispod ekrana od 4 megapiksela. Očekuje se da će telefon ponuditi standardne Samsung funkcionalnosti koje uključuju sedam godina OS i bezbednosnih ažuriranja, zajedno sa Galaxy AI.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Ovo sve gori kako godine idu 🙌

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi