Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra otkriven putem sertifikacije baterije

Sertifikacija baterije ukazuje na dolazak Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra. Otkrijte više o mogućim specifikacijama i očekivanjima za ovaj preklopni telefon

Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra otkriven putem sertifikacije baterije

Još jedan trag o mogućem dolasku Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra pojavio se u vidu sertifikacije baterije pronađene online.

MySmartPrice je primetio reference na bateriji sa brojevima modela EB-BF959ABE i EB-BF959ABY na sajtu Biroa indijskih standarda, objašnjavajući da ‘BF’ deo označava baterije povezane sa Fold serijom. Prethodne sertifikacije sa ‘BF9’ odnosile su se na Galaxy Fold telefone, dok se ‘BF7’ odnosi na Galaxy Flip telefone.

Prisustvo dva broja sa BF9 delom sugeriše da Samsung ima dva Fold modela u pripremi. Jedan je verovatno Samsung Galaxy Z Fold 6, dok bi drugi mogao biti dugo očekivani Galaxy Z Fold 6 Ultra. Takođe, Galaxy Z Fold 6 Ultra se spominje sa brojem modela SM-F958, što se slaže sa sertifikacijom baterije.

Samsung odstavio trag o budućem Galaxy Z Fold 6 Ultra

Što se tiče samih baterija, nema informacija o veličinama u ovoj sertifikaciji, ali prethodne glasine su sugerisale da će Fold 6 imati ukupni kapacitet baterije od 4,400mAh, raspoređen u dva dela, slično kao kod Galaxy Z Fold 5. Idealno bi bilo videti veći kapacitet, s obzirom na to da baterije moraju napajati uređaj sa dva displeja. Međutim, baterija Fold 5 je bila prihvatljiva, pa neće biti veliki problem ako Samsung ne poveća kapacitet.

Za Fold 6 Ultra, nadamo se bateriji koja je najmanje u rangu sa 5,000mAh baterijom Samsung Galaxy S24 Ultra. Takođe bismo voleli videti poboljšanja kao što su glavna kamera od 200 megapiksela, moćan čipset i titanijumski dizajn kako bi telefon bio lakši i otporniji na udarce, ogrebotine i ogrebotine.

Ako se ove sertifikacije baterija potvrde, možemo očekivati da će Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Fold 6 Ultra biti predstavljeni na sledećem Samsung Galaxy Unpacked događaju. Iako još uvek nema zvaničnog datuma, očekujemo da će se održati u julu, jer Samsung obično lansira nove Fold i Flip telefone tokom letnjih meseci na severnoj hemisferi, prenosi Techradar.

Konkurencija u prostoru preklopnih telefona raste, sa modelima kao što su OnePlus Open i Google Pixel Fold, pa će Samsung morati da donese nešto posebno na tržište.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi