Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra je stvaran i dolazi ovog leta

Južnokorejska kompanija Samsung bi ovog leta trebalo da predstavi novi sklopivi telefon pod nazivom Galaxy Z Fold6 Ultra, na svom Unpacked događaju 10. jula

Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra je stvaran i dolazi ovog leta

Glasine na internetu sugerišu definitivno postojanje novog modela sklopivog telefona južnokorejske kompanije Samsung – na osnovu procurilih informacija o broju modela SM-F958N. To znači da je u pitanju Ultra uređaj, jer Samsung obično označava poslednju cifru modela telefona brojem osam, a insajderi tvrde da je u pitanju Galaxy Z Fold6 Ultra, mada se o ovom modelu ne može se ništa pouzdano reći osim toga.

Međutim, broj modela SM-F958N može da sugeriše i na ograničenu dostupnost ovog uređaja, jer su takvi nazivi obično nazivi za modele koji će biti namenjen samo domaćem tržištu – Južnoj Koreji, piše GSMArena. S obzirom na dostupan vrhunski hardver verovatno će i cena biti dosta „nadograđena“, taman u količini dovoljnoj za južnokorejko tržište. Osim toga, u Južnoj Koreji prodavaće se i Galaxy Z Fold6 koji ima broj modela SM-F956N, ali bi oni kao i njegovi prethodnici trebalo da stigne u države širom sveta.

Očekivano, specifikacije Ultra modela savitljivog Fold telefona još nisu objavljene, ali glasine ukazuju da će osnovni Galaxy Z Fold6 model imati isti raspored kamera kao i Z Fold5 i Z Fold4, što znači trostruki sistem kamera.

To, dakle, uključuje primarnu kameru od 50 MP sa otvorom blende od f/1,8 sa OIS-om, telefoto kameru od 10 MP, 3x zumom i otvorom blende od f/2,4 sa OIS-om i ultraširoku ugaonu kameru od 12 MP sa otvorom blende od f/2,2. Osim toga, insajderi očekuju da će Z Fold 6 biti tanji i lakši u poređenju sa prethodnim Galaxy Z Fold modelima. Takođe, verovatno je da će novi Z Fold model imati ugrađeni slot za S Pen, baš kao i Galaxy S24 Ultra.

Na osnovu poznatih informacija, možemo da pretpostavimo da će Samsung predstaviti dva različita uređaja, Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Fold6 Ultra, a ono što bi trebalo da bude sigurno je to da će Z Fold6 Ultra posedovati Snapdragon 8 Gen 3 čipset.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi